Ζήστε αρμονικά με το σπίτι σας-Το αστρολογικό Φένγκ Σούι

Κάθε εβδομάδα θα δημοσιεύουμε τις πλανητικές γραμμές ώστε τοποθετώντας τα αντικείμενα στο χώρο σας να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα

Παπασταύρου Λίντα
Ζήστε αρμονικά με το σπίτι σας-Το αστρολογικό Φένγκ Σούι

από τον Urania lab

Έχει σημασία που είναι το κρεβάτι μας; Γιατί δεν κοιμόμαστε καλά; Γιατί σπάει ο καθρέφτης; Γιατί μαραίνονται τα φυτά; Γιατί προκύπτουν πάντα ηλεκτρολογικά προβλήματα; Γιατί τέλος πάντων η ζωή μέσα στο σπίτι δοκιμάζεται από ποικίλες αναποδιές και πως μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό;

Και στον αντίποδα, τι θελκτικό έχει ο αγαπημένος μας καναπές και τι «μαγικό» κρύβεται στο δικό μας «μυστικό μέρος» του σπιτιού;

Μέχρι σήμερα απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα έδινε μόνον το εφαρμοσμένο Φενγκ Σούι. Ήρθε όμως και η ώρα της Αστρολογίας!

Με την χρήση της τεχνικής του Local Space, (η Αστρολογία του Τοπικού Ορίζοντα), μπορούμε να έχουμε μια πολύτιμη ενεργειακή αποτύπωση της κοσμικής επιρροής στον χώρο που ζούμε και φυσικά την δυνατότητα να τον διαμορφώσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας.

Η «συνταγή» είναι απλή: Μια συμφέρουσα χωροθέτηση και τοποθέτηση αντικειμένων στο χώρο, οφείλει να ανταποκρίνεται στις «γραμμές» των πλανητών, που διασχίζουν το σπίτι μας και ορίζουν ανάλογα με την ποιότητα τους το που είναι καλύτερο να έχουμε -ή να μην έχουμε- το κρεβάτι μας, την τραπεζαρία, ένα βάζο, έναν πίνακα κλπ.

Αν και η χαρτογράφηση του χώρου μας έχει μια μοναδική προσωπική διάσταση (όπως ακριβώς και ένας γενέθλιος χάρτης), μπορούμε να έχουμε επιπλέον τις γενικές κατευθύνσεις που προκύπτουν από τις transit θέσεις των πλανητών και ισχύουν για όλους σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αυτή η προσέγγιση είναι ανάλογη με τις γενικές τάσεις που απορρέουν από τις πλανητικές όψεις και «δίνουν» τις γενικές προβλέψεις των ζωδίων.

Κάθε εβδομάδα λοιπόν θα δημοσιεύουμε τις πλανητικές γραμμές που έχουν επίδραση σε κλειστούς χώρους δηλαδή γραφεία και τα δωμάτια του σπιτιού μας. Κάθε πλανητική γραμμή έχει την δική της ερμηνεία.

Τι χρειαζόμαστε;

Για να βρούμε στο χώρο μας την ακριβή «διεύθυνση» κάθε πλανήτη, δηλαδή τα μέρη που επηρεάζει μέσα στο σπίτι μας, χρειαζόμαστε μόνον μια απλή πυξίδα, που θα έχει αποτυπωμένες και τις 360 μοίρες (η μηδενική μοίρα είναι ο βορράς).

Δίνουμε ένα παράδειγμα:

Ας υποθέσουμε ότι για αυτήν την εβδομάδα η πλανητική γραμμή του Κρόνου έχει κατεύθυνση 265 μοίρες.

Στεκόμαστε στο μέσο του δωματίου που μας ενδιαφέρει. Παίρνουμε την πυξίδα στα χέρια μας και περιμένουμε και ισορροπήσει. Μετά παρατηρούμε, χωρίς να κινηθούμε, που βρίσκεται η 265 μοίρα πάνω στην πυξίδα. Η νοητή γραμμή που περνά από αυτή την μοίρα είναι η κατεύθυνση της πλανητικής γραμμής του Κρόνου που μας ενδιαφέρει. Το ίδιο κάνουμε και για τις άλλες πλανητικές γραμμές.

Για αυτήν την εβδομάδα, οι πλανητικές γραμμές έχουν τις παρακάτω τιμές

Ήλιος: 350

Σελήνη: 90

Ερμής: 8

Αφροδίτη: 322

Άρης: 259

Δίας 349

Κρόνος 204

Ουρανός 46

Ποσειδώνας 84

Πλούτωνας 125

Ακολουθεί μια πρώτη γενική περιγραφή-οδηγία για κάθε πλανητική γραμμή

Ήλιος

Όλα τα αντικείμενα σε αυτή την γραμμή αποκτούν μια άλλη αίσθηση, μιας και είναι αποτύπωμα της προσωπικότητας σας.

Σελήνη

Τα φυτά και τα ενυδρεία σε αυτή την γραμμή έχουν τις λιγότερες αρνητικές επιδράσεις . Μια πινελιά από μικρά καμπυλωτά αντικείμενα ενισχύουν την δύναμη της γραμμής και σας προσθέτει μια βοήθεια στα συναισθηματικά σας.

Ερμής

Μια γραμμή που σας αποκαλύπτει πολλά για τα αντικείμενα που βρίσκονται πάνω της. Αν υπάρχουν τηλέφωνα κατά μήκος της γραμμής, τότε θα χτυπούν περισσότερο από το συνηθισμένο και αν υπάρχουν γραφεία, τότε η γραφική δουλειά είναι αυξημένη. Κατάλληλος τόπος για να έχετε επαφές κάθε είδους. Λεπτά αντικείμενα καθώς και λευκοί κρύσταλλοι ενισχύουν την δύναμη της γραμμής.

Αφροδίτη

Η γραμμή της ομορφιάς και όλα τα αντικείμενα πάνω της αποκτούν μια καλλιτεχνική αξία, ακόμη και τα ασήμαντα. Χρώματα σε αποχρώσεις του ουρανού και του πράσινου δίνουν μια ιδιαίτερη δυναμική στην γραμμή.

Άρης

Μια γραμμή που έχετε αυξημένη δραστηριότητα καθώς και όλα τα αντικείμενα πάνω της είναι μέρος της καθημερινής σας δραστηριότητας. Αν έχετε ηλεκτρικές συσκευές στην γραμμή, υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης και καλό είναι να είστε προσεκτικοί στην λειτουργία τους. Κόκκινα χρώματα καλό είναι να αποφεύγονται σε αυτή την γραμμή, γιατί αυξάνουν τις τάσεις σας για ατυχήματα.

Δίας

Μια γραμμή που νοιώθετε σιγουριά για τον εαυτό σας και μπορεί να βρείτε την λύση σε πολλά οικονομικά σας προβλήματα. Πάντα σε αυτή την γραμμή νοιώθετε σπουδαίοι . Προβλήματα διαφόρων συσκευών πάνω σε αυτή τηνη γραμμή γίνονται τεράστια, γιαυτό κάθε βλάβη πάνω σε αυτή την γραμμή θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Χρώματα ιώδη και βαθειά μπλέ έχουν ευεργετική δράση στις ενέργειες της γραμμής.

Κρόνος

Παλαιά αντικείμενα πάνω στην γραμμή προσθέτουν μια ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο και έχετε μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτή την γραμμή, μιας και είναι μια γραμμή απομόνωσης από την καθημερινότητας σας. Σκούρα χρώματα κατά μήκος της γραμμής σας ενισχύουν το κύρος σας.

Ουρανός

Αντικείμενα πάνω σε αυτή την γραμμή αποκτούν μια ξεχωριστή-παράξενη αίσθηση, που σε πηγαίνουν πίσω στο χρόνο , αλλά είναι ταυτόχρονα αντικείμενα που μπορείς να διαλογιστείς. Αντικείμενα πάνω στην γραμμή είναι ευαίσθητα σε διαρροές ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και σε βλάβες ξαφνικές και μυστήριες.

Ποσειδώνας

Κάθε αντικείμενο πάνω στην γραμμή αποκτά μια μυστηριακή φύση και κάποιες φορές τα αντικείμενα δεν αυτά δεν είναι ότι φαίνονται. Μια γραμμή που η παρουσίαση σας είναι επιβλητική και μυστηριώδη επίσης. Αν έχετε φάρμακα πάνω στην γραμμή, καλό είναι να είναι μακριά από τα παιδιά, γιατί έχουν επιρρέπεια για παιγνίδια θανάτου. Γκρίζα χρώματα δίνουν μια διαφορετική δόνηση στις ενέργειες της γραμμής.

Πλούτωνας

Τα αντικείμενα πάνω στην γραμμή χάνουν την φυσική τους παρουσία και μαγεύουν μόνο από την αύρα που εκπέμπουν. Ιδανική γραμμή για ένα μικρό υπνάκο, που θα σας μεταμορφώσει. Πάνω στην γραμμή υπάρχουν οι περισσότερες εστίες μικροβίων και καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τα αντικείμενα που υπάρχουν κατά μήκος της γραμμής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved