Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 49' 08" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 18' 27" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 26° 37' 31" ΠΑΡΘΕΝΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 01' 42" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 18° 36' 55" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 03° 40' 38" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 19° 09' 10" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 28' 26" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 45' 11" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 09' 00" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 51' 40" ΤΑΥΡΟΣ R

10 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

10 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

 

 

 

 

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

 

 

 

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

 

 

 

20 έως 21 Ταύρου

 

 

Σύμβολο: «Ένας μοναχικός εργάτης»

 

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ έχει την τάση να είναι ένας λιτός, φρόνιμος, παρατηρητικός, λιγόλογος και κλειστός χαρακτήρας, που βλέπει τη ζωή με το δικό του τρόπο. Μεθοδικός και ικανός περισσότερο για αναλυτική παρά για συνθετική σκέψη δεν θα βασίζεται παρά μόνο στον εαυτό του, ακόμη κι αν η τύχη του φερθεί άσχημα, χτυπώντας τον ακριβώς εκεί που έχτισε με κόπο και φρόνηση. Μια ενδεχόμενη αποτυχία μπορεί να τον κάνει περισσότερο καχύποπτο, ωστόσο οι προδιαγραφές του είναι γενικά καλές.

 

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν μπορεί να υπάρξει αποτυχία γι' αυτόν που δεν έχει χάσει το κουράγιο του, τον χαρακτήρα του, τον αυτοσεβασμό του και την αυτοπεποίθησή του. Είναι ακόμα βασιλιάς» Orison Swet Marden

Χ.Δ.

 

 

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

 

 

Αισθηματικά

Οι συνθήκες δεν ευνοούν την χαλαρότητα, οπότε σε επίπεδο καλοπέρασης και «εύκολων» επιλογών αναμένεται ...ξηρασία. Εκείνο που προηγείται είναι ντο ξεκαθάρισμα των σχέσεων σας σε όλα τα επίπεδα, κάτι που μπορεί να προκύψει και ύστερα από μια ουσιαστική διάψευση των προσδοκιών σας. Από την άλλη πλευρά, ο σύντροφος και η σχέση σας μπορεί να περάσουν με επιτυχία τις δυσκολίες και τις εξετάσεις, με «πτυχίο» μια πιο μόνιμη δέσμευση. Όπως και να έχουν τα πράγματα, τις ...αποφάσεις δεν τις γλιτώνετε!

 

Οικονομικά

Η γενική σας στρατηγική θα πρέπει να αποσκοπεί στην διασφάλιση των κεκτημένων σας και στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων σας. Η ανάπτυξη και οι επενδύσεις δεν ευνοούνται, ενώ στον επαγγελματικό τομέα είστε στο ...τσακ για να πάρετε πάνω σας όλες τις ευθύνες χωρίς την ανάλογη ανταμοιβή ή καταξίωση. Το μεγαλύτερο «αγκάθι» της χρονιάς αναμένεται να είναι οι συνεργασίες, αφού είναι πιθανόν εσείς μεν να παράγετε πλούτο και οι άλλοι να τον ...απομυζούν! Σίγουρα θα χρειαστούν πολύ προσεκτικοί χειρισμοί, ώστε να μην μείνετε «μπουκάλα» σε όλα. Στην περίπτωση μιας νέας συνεργασίας, καλό είναι να μην ενδώσετε αλλά εάν το θέμα τίθεται περίπου ως υποχρεωτικό, φροντίστε να εξασφαλίσετε τους αναγκαίους όρους, ώστε να μπορέσετε να απεμπλακείτε με τις όσον το δυνατόν λιγότερες αβαρίες.

Γ.Ρ

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved