Star Stylist 10 Μαΐου - To bronze θα κυριαρχήσει σήμερα

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 10 Μαΐου - To bronze θα κυριαρχήσει σήμερα

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Θέλει η ομορφιά να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!

Για τα μαλλιά σας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τα βάψετε. Αν διαλέξετε την σημερινή ημέρα, η κάλυψη των λευκών θα είναι σίγουρη και το χρώμα θα έχει διάρκεια. Μην ξεχνάτε, μετά από κάθε τεχνική εργασία να τους βάζετε μάσκα για να τρέφονται!

Στα άκρα σας εκτός από μανικιούρ και πεντικιούρ, θα μπορείτε να ασχοληθείτε και με την αποτρίχωση. Τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά ικανοποιητικά. Κάντε γαλλικό με bronze αποχρώσεις.

Για το πρόσωπο σας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση. Ξεκινήστε με την απολέπιση που θα διώξει τα νεκρά κύτταρα, συνεχίστε με την μάσκα η οποία θα δώσει τροφή και τελειώστε με την κρέμα ημέρας που θα σας προσφέρει ενυδάτωση. Τα χρώματα του μακιγιάζ που θα μπορούσατε να επιλέξετε σήμερα είναι οι απαλές αποχρώσεις του bronze.

Η συμβουλή της ημέρας: Προτιμήστε την μάσκα αντί για την μαλακτική μαλλιών. Η μάσκα θα θρέψει τα μαλλιά και θα τα μαλακώσει ενώ η κρέμα απλά θα τα ξεμπερδέψει.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Αιγοκερίνες που μεταλλάσσονται και μεταμορφώνουν και τους υπόλοιπους, οι Ταυρίνες που θα ξεκινήσουν δίαιτα, οι Διδυμίνες που περιορίζουν τον κόσμο τους και οι Παρθένες που αλλάζουν είτε το θέλουν είτε όχι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved