Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/5

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Αγαπητοί αναγνώστες του astrology.gr βιαστείτε! Ζητείται ανειδίκευτος ή και ανεπρόκοπος για να πλύνει την πολιτική λάντζα των άλλων...

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη=Wi/Ερμης= Kronos/Vulcanus = Ερμής/Hades:

Συντονίζοντας τα θέλω με την άποψη που επικρατεί (κοινή γνώμη). Το πρότυπο και η αντικειμενικότητα που διέπουν ζητήματα εμφάνισης και ομορφιάς. Η δύναμη του Κράτους. Λυπημένες σκέψεις στα αισθηματικά. Αδυναμία των σεξουαλικών νεύρων. Εξοικειώσεις που προκαλούν τη δυσφήμηση και την κακή φήμη. Τέχνη στις καταδύσεις. Βρώμικα αστεία. Ένα «όνομα» που «κυκλοφορεί» λόγω της κακοφημίας του. Ερωτικές παρεκκλίσεις.

Σήμερα λοιπόν προσέχουμε το τι λέμε για να μην στιγματιστούμε ή στιγματίσουμε κάποιους άλλους.

Αποικία news

-Τελικά σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς εάν είσαι γιατρός, οξυγονοκολλητής, αστυνομικός, οδηγός στην ΕΘΕΛ, ελεύθερος επαγγελματίας που χρωστά στο ΤΕΒΕ ή έστω (κομμάτια να γίνει) άνεργος, είναι καλύτερα από το ετοιμάζεσαι να γίνεις πρωθυπουργός.

-Δεν ξέρω αν γνωρίζετε για την θεωρία του Χάους ή το φαινόμενο της Πεταλούδας αλλά το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή αυγή να δείτε τι χάος θα δημιουργήσει. Διότι ο Τσίπρας μου θυμίζει τερματοφύλακα πριν το πέναλτι σε τελικό...

-Ο Φώτης Κουβέλης απορρίπτει και αυτός το θέμα της Πρωθυπουργίας. Ρε κουμπάροι γιατί κάναμε τότε εκλογές και δεν αφήναμε τον Παπαδήμο. Διότι ναι μεν όπως λένε οι πολιτικοί στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, υπάρχει όμως ευθυνοφοβία.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ξέρει τα πάντα, αλλά τίποτε άλλο» Ζώρζ Κλεμανσώ

Το τραγούδι της ημέρας: Μικρή Πατρίδα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved