Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/5

Σελήνη στον Αιγόκερω

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Κι ενώ οι διαπραγματεύσεις για το πολιτικό μας μέλλον συνεχίζονται με εναλλαγές κωμωδίας και δράματος, η Σελήνη εγκαταλείπει την φιλοσοφική και περιπετειώδη της υπόσταση, περνώντας στο φιλόδοξο και πειθαρχημένο ζώδιο του Αιγόκερω, σήμερα 9/5 στις 5:00 το πρωί.

Στις 9:53 το πρωί η κορύφωση του εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί μια διερευνητική ώθηση η οποία συμφέρει και τους πολιτικούς αλλά και γενικότερα όσους θέλουν να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα που εκκρεμούν.

Η έμπνευση και ο οραματισμός της όψης αυτής, οδηγεί ως το μεσημέρι σε κατάστρωση σχεδίων στρατηγικής τα οποία αποδίδουν εντυπωσιακά.

Στις 16:31 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ουρανό πυροδοτεί τις κινήσεις, επιζητώντας άμεσες εφαρμογές και τελεσίγραφες αποφάσεις.

Το τρίγωνο με τον Άρη που ακολουθεί στις 17:59 το απόγευμα και επηρεάζει παράλληλα, δίνει μια αναζωογονητική πνοή στα πράγματα και οι πρωτοβουλίες που λαμβάνονται αποπνέουν την αίσθηση της σιγουριάς και μιας κυριαρχίας που δεν μοιάζει με καταδυνάστευση, αντίθετα λυτρώνει τα απωθημένα μας.

Παρόλα αυτά η σύνοδος με τον Πλούτωνα που ακολουθεί στις 20:35 το βράδυ, κλείνει την ημέρα επιβεβαιώνοντας πως η σφοδρότητα των συναισθημάτων, των αναγκών και των επιθυμιών μας είναι μεγάλη.

Η τάση για έλεγχο και εξουσία βγαίνει στην επιφάνεια συνοδευόμενη από διάφορα ξεσπάσματα, που σκοπό έχουν να εξαλείψουν τις ανασφάλειες και να δώσουν ένα ξεκάθαρο στίγμα, ακόμα και αν δεν είναι το επιθυμητό.

Στις 10/5 το τρίγωνο με τον Ήλιο που κορυφώνεται στις 15:02 το μεσημέρι, δίνει ώρες πριν και μετά, την αίσθηση πως κάτι δημιουργικό και ευχάριστο πλανάται στην ατμόσφαιρα, ενώ η ενέργεια και η διάθεσή μας βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

Ιδανικό διάστημα για κάθε κοινωνική εκδήλωση και συναναστροφή.

Στις 18:57 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Δία κάμπτει τους δισταγμούς, διογκώνει την μεγαλοψυχία, ενώ προσφέρει ώρες ευχαρίστησης, κατανόησης και συγκατάβασης.

Πολύ πιθανόν τις ώρες αυτές να ληφθεί μια κρίσιμη απόφαση, απαλλαγμένη από προσωπικούς εγωισμούς και κοντόφθαλμες αντιλήψεις.

Στις 22:11 το βράδυ όμως, το τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργεί μια δυσάρεστη αίσθηση, σαν αυτή του ρίγους λίγο πριν εμφανιστεί ο υψηλός πυρετός.

Η κακοδιαθεσία και η μελαγχολική διάθεση είναι πιθανόν να καταβάλλουν πολλούς, ενώ καλό θα ήταν ως τα μεσάνυχτα τουλάχιστον, να μην εκτεθούμε σε καμία πιεστική και καταναγκαστική δραστηριότητα.

Στις 11/5 στις 8:03 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, καλλιεργώντας την αίσθηση πως ένα όραμα προσπαθεί δειλά – δειλά, να πραγματοποιηθεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved