9 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

9 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

19 έως 20 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένας Βυζαντινός αξιωματούχος»

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα του Ζωδιακού έχει τη θετική της πλευρά στο γεγονός ότι ο άνθρωπος επιμένει δυναμικά στους στόχους του, πράγμα που μπορεί να συμβάλλει καταλυτικά στο να ανέβει κοινωνικά. Η αρνητική πλευρά συνίσταται στο ότι η μοίρα δίνει συχνά έλλειψη αυτοκυριαρχίας και φθόνο. Ο άνθρωπος μπορεί να είναι παρορμητικός κι απερίσκεπτος ή αργόσχολος κι ...ανακατωσούρης, ενώ πάντα ζηλεύει τους άλλους. Σε μια τέτοια περίπτωση σπαταλά πολύ χρόνο σε μηχανορραφίες και τελικά βλάπτει τον εαυτό του

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Είμαι ο αρχηγός τους. Πρέπει να τους ακολουθήσω» Andrew Bonar Law

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από προτάσεις και ευκαιρίες ...άλλο τίποτα, ωστόσο αν θέλετε πραγματικά να βγείτε κερδισμένοι θα πρέπει να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα και να μην αρκείστε στις υποσχέσεις. Παρότι η ποιότητα των σχέσεων σας δεν είναι εξασφαλισμένη και μπορεί να σπαταλήσετε πολύ χρόνο σε ανούσιες καταστάσεις, τελικά η τύχη είναι με το μέρος σας και αν μη τι άλλο η καλοπέραση σας είναι ...εξασφαλισμένη!

Οικονομικά

Θα έχετε τις ευκαιρίες σας ακόμη και αν ...δεν τις αξίζετε! Ανεξάρτητα δηλαδή από τις ικανότητες σας, το σύμπαν θα σας συμπεριφερθεί ευνοϊκά και σε αρκετές περιπτώσεις θα μπορέσετε με εύκολο τρόπο να έχετε αυτό που επιθυμείτε. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ζητήσετε χάρες ή βοήθεια. Μοναδικός «αστερίσκος» είναι οι σπατάλες και οι ανακολουθίες που μπορεί να προκύψουν από την υπεραισιοδοξία σας. Γι' αυτό τουλάχιστον περιμένετε πρώτα να εισπράξετε κι ύστερα ξοδέψτε...

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved