8 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

8 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

18 έως 19 Ταύρου

Σύμβολο: «Μια θεραπαινίδα εκτυφλωτικής ομορφιάς χύνει νερό από ένα δοχείο σε μια κανάτα»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να έχει μια έντονα θηλυκή φύση κι αυτό δεν αναφέρεται τόσο στην σεξουαλικότητα του, όσο στον χαρακτήρα του. Είναι γλυκός και ευγενικός χαρακτήρας, συχνά τόσο μαλακός και σεμνός που τείνει στην παθητικότητα, ενώ παράλληλα διαθέτει εκείνο το δημιουργικό «δαιμόνιο» που συναντάμε σε καλλιτέχνες, διαισθητικούς και γενικότερα άτομα που μπορούν να «πιάνουν« το σφυγμό του κόσμου.

Υπάρχει επίσης η εκδοχή πολλών ταξιδιών η μετάβασης-μετανάστευσης σε άλλη χώρα από εκείνη της καταγωγής του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Τα πάντα δοκιμάζετε το καλόν κατέχετε» Απόστολος Παύλος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όι συνθήκες δεν είναι κι από τις ...ιδανικές, αφού ο Κρόνος έχει ισχυρό «λόγο» στην προσωπική σας ζωή, κάτι που σημαίνει πως βρίσκεστε μπροστά στην διαχείριση μιας κρίσης. Και σε αυτήν την περίπτωση εκείνο που «μετράει» κυρίως είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε, βασισμένοι σε ρεαλιστικά δεδομένα. Η μια κατεύθυνση είναι η σταθεροποίηση μιας σχέσης που «απέδειξε» την δυναμική και την ουσία της, ενώ η άλλη μια απόρριψη ως αποτέλεσμα «εξετάσεων» που βρήκε τον σύντροφο σας «λίγο».

Οικονομικά

Καλό είναι να αποφύγετε τις επεκτατικές κινήσεις και πολύ περισσότερο τις συνεργασίες, αφού μπορεί να σας στοιχίσει ο ...κούκος αηδόνι! Μια σωστή επιλογή θα ήταν να ρίξετε το βάρος στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων σας, τόσο των παλαιών, όσο και αυτών που βρίσκονται επί θύραις. Τα καλά νέα είναι ότι σε κάθε περίπτωση μπορείτε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, καλύπτοντας πλέον μόνον τις ανάγκες που είναι πραγματικά ουσιώδεις.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved