Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/5

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Οι εκλογές τελείωσαν, τα όργανα άρχισαν! Έλληνες και Γάλλοι στοιχειώνουν τα όνειρα της Μέρκελ, που αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά πλέον το πότε θα έρθει η δική της σειρά. Αναμένουμε με αγωνία και τους νέους -αλλά παλαιάς κοπής- εκβιασμούς περί χρεωκοπίας...

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Κρόνος/Vulcanus= Κρόνος /Apollon= Αφροδίτη/Vulcanus:

Για να είναι υπό φρουρά, εργαζόμενος. Για να αναγκαστεί για να εργαστεί ως φυλακισμένος. Εργασία σε αγροτικές φυλακές. Συστηματικά, πρακτικά. Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται μετά από μια ορισμένη μέθοδο. Για να πραγματοποιήσει τις δραστηριότητές κάποιου (ενέργειες ή εργασία) από τον εσωτερικό εξαναγκασμό. Κακοποίηση.

Μια μέρα όπου θα πρέπει να νερώσετε το κρασί σας. Πάντως, οτιδήποτε γίνει δεν θα έχει ιδιαίτερη διάρκεια.

Αποικία news

-Η Αννούλα δεν μπήκε στην Βουλή μήτε η Καΐλή και έτσι την ξαναβλέπω να λέει τις ειδήσεις. Όμορφη μου κυρία τα διαμάντια είναι παντοτινά, έλεγε μια ταινία του James Bond, όχι η βλακεία του λαού. Από την άλλη ο πρώην «αναπτυξιακός», ο κ Παπακωνσταντίνου στο εκλογικό τμήμα που ψήφισε δεν βρήκε ούτε την ψήφο του.

-Το ΚΚΕ είναι σταθερό και δεν συνεργάζεται. Πότε επιτέλους θα ανοίξει το κλειστό επάγγελμα του κομμουνιστή; Για τα μυαλά χρειάζεται μάλλον το Άγιο Πνεύμα.

-Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό ο Ύψιστος έστειλε την ακτιβίστρια του την κ Λουκά να τα «ψάλλει» στον Βενιζέλο. Έξελθε πονηρόν πνεύμα του σαρκίου τούτου...

Veni- Vidi -Vici ειχε πει ο Ιούλιος Καίσαρας που σημαίνει ήλθον, είδον, ενίκησα. Ο κ Μιχαλολιάκος είπε: Βίνι-Βίντι-Βίκι. Μάλλον θα εννοούσε την Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Βουλή έχεις ΠΑΚΕΤΟ»!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τα δεδομένα δεν παύουν να ισχύουν μόνο και μόνο επειδή δεν λαμβάνονται υπόψη» Aldοus Huxley

Το τραγούδι της ημέρας: Καλημέρα Ελλάδα – Going Through

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved