Star Stylist 7 Μαΐου - Οι γήινες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 7 Μαΐου - Οι γήινες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Καλημέρα καλή εβδομάδα! Πώς ξυπνήσατε σήμερα; Σας ικανοποίησαν τα αποτελέσματα των εκλογών ή μείνατε με το παράπονο;

Στα μαλλιά σας επειδή η επιρροή της Πανσελήνου καλά κρατεί και τα κομμωτήρια είναι ανοιχτά, απλά επισκεφτείτε τα! Το βάψιμο είναι μια πολύ καλή ιδέα. Οι γήινες αποχρώσεις θα έχουν καλά αποτελέσματα, καθώς και τα ανοιχτά χρώματα με την απόχρωση της μόκας. Κάντε αλλαγές αλλά με μέτρο! Μην εκτροχιαστείτε λόγω της ημέρας.

Τα νύχια σας, αφού τα αφήσατε να ξεκουραστούν, ήρθε η ώρα για να τα βάψετε. Διαλέξτε φωτεινές αποχρώσεις και κάντε πρωτότυπα σχέδια.

Το μακιγιάζ σας σήμερα θα είναι ταξιδιάρικο. Και αν δεν ταξιδέψετε εσείς, τότε κάντε τους άλλους να ταξιδέψουν στα μάτια σας. Διαλέξτε φωτεινές αποχρώσεις και διαφορετικά χρώματα. Αν θα βάλετε μολύβι, προτιμήστε να έχει ίδιο χρώμα με την σκιά σας.

Η συμβουλή της ημέρας: Η σημερινή συμβουλή ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Ενισχύστε την άμυνα του οργανισμού σας και φροντίστε να τρώτε πολλά φρούτα. Μην ξεχνάτε και το βερίκοκο που προστατεύει από το Alzheimer και επιβραδύνει την διαδικασία της γήρανσης.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Τοξοτίνες που έμειναν άφωνες, οι Διδυμίνες που απορούν, οι Ταυρίνες που έμειναν να κοιτάνε και οι Κριαρίνες που ξαφνιάζονται

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved