Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/5

Σελήνη στον Τοξότη

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Η επόμενη ημέρα των εκλογών με όσα επακόλουθα και αν συνοδεύεται είναι ένα γεγονός, όπως γεγονός είναι, πως η καθημερινότητα συνεχίζεται ενώ η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα 7/5 στις 4:39 το πρωί.

Η ανάγκη μας να φιλοσοφήσουμε και αναλύσουμε τα δρώμενα είναι μεγάλη, αλλά το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9:18 το πρωί, θολώνει τη σκέψη, τις αποφάσεις και τις κινήσεις μας.

Η αίσθηση ως το μεσημέρι είναι εκείνη της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας σαν να διασχίζουμε έναν πολύ στενό δρόμο και από κάτω βρίσκεται γκρεμός.

Οι ώρες αυτές δεν προσφέρονται για σημαντικές αποφάσεις, ούτε για ενέργειες με σκοπό οποιοδήποτε ξεκαθάρισμα, εφόσον μας εμπλέκουν ακόμα περισσότερο σε ένα θολό και ομιχλώδες τοπίο.

Στις 15:18 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Άρη, αλλά και η παράλληλη επιρροή του τριγώνου με τον Ουρανό στις 15:32, μας δημιουργούν μεγάλη εσωτερική αντίφαση ως το βράδυ.

Ο εκνευρισμός και η ένταση δίνουν συχνά τη θέση τους στην αισιοδοξία και στην ανάγκη να δημιουργήσουμε και να κάνουμε κάτι που θα μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα.

Ότι και να κάνουμε αυτές τις ώρες, χρειάζεται ψυχραιμία, σύνεση και υπομονή.

Οτιδήποτε μας ευχαριστεί και μας καλμάρει, πρέπει να το αναζητήσουμε διακαώς, ξεφεύγοντας από τη βαριά ατμόσφαιρα.

Στις 8/5 η Τοξοτίσια περιπετειώδης Σελήνη τριγυρνά μόνη της χωρίς πλανητικά συναπαντήματα έως τις 17:39 το απόγευμα που θα βρεθεί σε αντίθεση με την Αφροδίτη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να χαλαρώσουμε πνευματικά και σωματικά.

Από το μεσημέρι και μετά αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη να ξεφύγουμε από κάθε έγνοια, αναζητώντας παρέες φίλων και αγαπημένων προσώπων για να περάσουμε κάποιες ώρες ευχάριστα.

Στις 19:58 η κορύφωση του εξαγώνου με τον Κρόνο είναι μια επιρροή που χρειαζόμασταν πολύ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις και τις επιθυμίες μας, αλλά και να κάνουμε μια ειλικρινή αυτοκριτική για όσα έχουν ξαφνικά προκύψει.

Ένας ήρεμος διάλογος θα μας κάνει να κοιμηθούμε ήσυχοι.

Στις 9/5 στις 4:32 το πρωί το τρίγωνο με τον Ερμή θα προετοιμάσει θετικά το έδαφος της εισόδου της Σελήνης στον Αιγόκερω, στις 5.00 το πρωί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved