Star Stylist 6 Μαΐου - Αφήστε κάτω τα μαλλιά και δώστε τους αέρα και κίνηση

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 6 Μαΐου - Αφήστε κάτω τα μαλλιά και δώστε τους αέρα και κίνηση

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Μεγάλη ημέρα σήμερα και σίγουρα μεγαλύτερη θα είναι η νύχτα. Η Πανσέληνος μαζί με τις εκλογές είναι τρομερή. Υπάρχουν δύο επιλογές σήμερα α) να κάνετε διαλογισμό για να στείλετε αγάπη στην γη και β) να κάνετε τον σταυρό σας και μια προσευχή για ευνόητους λόγους. Όπως λέει και ο Μαυρογιαλούρος «θα σας εξαφανίσουμε!». Τι; Που φάγανε; Ποιός έφαγε; Μαζί τα φάγαμε; (εγώ πάντως νηστική έμεινα)!

Για τα μαλλιά σας είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τα βάψετε αλλά με τις εκλογές δεν νομίζω ότι θα γίνει ακριβώς έτσι. Στο χτένισμα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία. Η μοιραία γυναίκα πρέπει να βγει από μέσα σας. Αφήστε κάτω τα μαλλιά και απλά δώστε τους αέρα και κίνηση.

Για τα νύχια σας διαλέξτε γήινες αποχρώσεις (αν χρειαστεί να τα δείξετε να μην είναι άβαφτα. Πώς θα ρίξετε την ψήφο σας;). Αν πάλι θεωρήσετε ότι δεν υπάρχει λόγος ,η ημέρα είναι πολύ καλή για να τα ξεβάψετε και να τα αφήσετε να αναπνεύσουν για να μαλακώσουν τα χέρια και να τραφούν τα νύχια!

Στο μακιγιάζ σας δεν θέλει πολλά, μόνο να τονίσετε τα μάτια αλλά έντονα. Βάλτε όλη σας την τέχνη και δημιουργήστε ένα βαθύ βλέμμα γεμάτο ένταση και πάθος! Σήμερα οι δυνάμεις τις ομορφιάς σας θέλουν γοητευτικές. Αν δεν πλανέψουν εμάς, πρέπει οπωσδήποτε να τους πλανέψουμε εμείς. Τα μάτια σας πρέπει να τα κοιτάνε όλοι και να προσπαθούν να δουν τι κρύβεται στο βάθος.

Η συμβουλή της ημέρας: Η δύναμη τα αλλαγής είναι πολύ μεγάλη! Ξεκινήστε λοιπόν να αλλάζετε την γκαρνταρόμπα σας, όχι απαραίτητα αγοράζοντας καινούρια ρούχα αλλά μεταποιώντας τα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ταυρίνες που τις βρίσκουν τα γεγονότα, οι Σκορπίνες που το βλέμμα τους είναι η ενσάρκωση της αμαρτίας, οι Υδροχόες που πειραματίζονται, οι Λιονταρίνες που είναι περήφανες και όλος... ο Ελληνικός λαός.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved