7 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

7 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

17 έως 18 Ταύρου

Σύμβολο: «Δύο μαινόμενοι ταύροι ορμούν ο ένας πάνω στον άλλο»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει συχνά μια τεράστια δύναμη και ορμή, ικανή να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Μπορεί όμως να χάνει εύκολα την αυτοκυριαρχία του και να αφήνεται στην ένταση του θυμού του, ακόμη κι όταν ο απότομος χαρακτήρας του είναι η κύρια αιτία της διαφωνίας. Ανάλογα με την ανατροφή του και τις περιστάσεις, μπορεί να γίνει αντάρτης ή πολεμιστής, παίρνοντας πάντα το ρίσκο να διακινδυνέψει τη ζωή του σε καυγάδες ή ειδικές αποστολές.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Είναι ωραίο να έχει ικανότητες, αλλά το κλειδί είναι να έχεις την ικανότητα να ανακαλύπτεις τις ικανότητες των άλλων»

Elbert Hubbard

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η εποχή δεν ευνοεί συναισθηματικά ανοίγματα και μεγάλες προσδοκίες, καλό θα ήταν λοιπόν να κρατήσετε μικρό καλάθι, δίνοντας προτεραιότητα στην διασαφήνιση της σχέσης σας, Ακόμη κι αν χρειαστεί να βάλετε στοπ στα κακώς κείμενα, διακινδυνεύοντας την ίδια την σχέση σας, είναι χίλιες φορές προτιμότερο από το να συνεχίσετε να εθελοτυφλείτε και να «στριμώχνεστε» όλο και περισσότερο. Οι πιο ευνοημένοι της χρονιάς πάντως, είναι οι άνω των -ηντα, που μπορούν να φθάσουν ευκολότερα σε αυτό που ζητούν.

Οικονομικά

Η τύχη είναι με το μέρος των πρεσβυτέρων, αντίθετα οι υπόλοιποι θα πρέπει να έχουν τον νου τους γιατί μια σειρά αναγκαιοτήτων ενδέχεται να δυσκολέψει σημαντικά το οικονομικό τους πλάνο. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως βρίσκονται σε μια περίοδο λιτότητας και περιορισμών, που μάλιστα θα «φορτωθεί» και με έξτρα υποχρεώσεις. Οι συνεργασίες ...απαγορεύονται διά ροπάλου κι αν υπάρχει ήδη κάποια, θα πρέπει να την «ξεσκονίσετε» δεόντως, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved