6 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

6 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

16 έως 17 Ταύρου

Σύμβολο: «Το όραμα του Αγίου Θωμά του Ακινάτου, που προσπαθεί να εμβαθύνει στο μυστήριο της Θείας Ενότητας και της Τριάδας, ένα παιδί που προσπαθεί ν' αδειάσει τον ωκεανό με μια κανάτα».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι ακούραστος στις προσπάθειές του αλλά αρκετές φορές οι κόποι του είναι μάταιοι και μένει στάσιμος. Έχει μια μάλλον άστοχη εξυπνάδα, συνδυασμένη με την πίστη πως μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματά του, κινούμενος και δρώντας αντίθετα προς τη φανερή πραγματικότητα. Και τελικά η συνήθεια του να κάνει ...ότι του κατεβεί στο κεφάλι, τον κάνει λιγάκι δυσάρεστο στους άλλους. Η ιδιοφυΐα του είναι σαν ένα ποτάμι που διασχίζει τη γυμνή άμμο της ουτοπίας, αντί να ποτίζει την ευτυχισμένη κοιλάδα της πρωτοτυπίας.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κακός είναι ο άνθρωπος που του αρέσει να ντροπιάζει τους άλλους» Φρήντριχ Νίτσε

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Κρίσιμη χρονιά από κάθε άποψη. Τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών μπαίνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, κάτι το οποίο όμως μπορεί τελικά να αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμο, ανεξάρτητα από τις ...απώλειες που θα υπάρξουν. Σε περίπτωση δημιουργίας μιας νέας σχέσης, το μονοπάτι της φαίνεται κάπως ...δύσβατο, με εξαίρεση τα ζευγαρώματα ανάμεσα σε πρόσωπα με σημαντική διαφορά ηλικίας.

Οικονομικά

Το μεγαλύτερο «αγκάθι» έχει να κάνει με τις συνεργασίες και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτές. Φροντίστε λοιπόν να διασφαλίσετε όσο γίνεται την θέση και τα δικαιώματα σας, ώστε να μην πληρώσετε εσείς την «νύφη». Γενικά κατά την διάρκεια της χρονιάς ενδείκνυνται οι πωλήσεις και το «ξεσκαρτάρισμα» υποχρεώσεων, παρά ένα νέο ξεκίνημα ή πολύ περισσότερο οι επενδυτικές απόπειρες.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved