Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 7 Μαΐου

Σελήνη στον Σκορπιό - Πανσέληνος

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 7 Μαΐου

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Στην πυρετώδη περίοδο των εκλογών, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, το οποίο θα επισκεφτεί σήμερα 5/5 στις 5:21 το πρωί.

Η θέση αυτή δεν παρηγορεί καμία συνείδηση, αντίθετα μάλιστα την εξάπτει, προς κατακρεούργηση όσων οδήγησαν στη χώρα στην παρούσα κατάσταση.

Με πρόθεση για ψηφο-λογικές ακρότητες οδηγούμαστε αυτό το διήμερο στις κάλπες.

Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9:54 το πρωί, μας κάνει ως το μεσημέρι να αναπολούμε παλιές καλές μέρες, μας ευαισθητοποιεί και ορίζει μέτρα και σταθμά στον ιδεαλισμό μας.

Στις 15:09 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Άρη βοηθάει να πάρουμε πρωτοβουλίες προς κάθε κατεύθυνση, ενώ αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευεργετικό για τους αναποφάσιστους, που ως το βράδυ μπορούν να κατασταλάξουν σε μια οριστική επιλογή.

Οι διαπροσωπικές μας σχέσεις αποκτούν άνεση, ενώ η αυτοπεποίθηση που μας διακατέχει, δημιουργεί ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό κλίμα.

Στις 20:10 το βράδυ το εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας κάνει να εμβαθύνουμε σε πιο εσωτερικές πλευρές του εαυτού μας, ενώ αναλύουμε διεξοδικά οτιδήποτε έχει παραμείνει σαν απωθημένο μέσα μας. Η εσωτερική ένταση είναι μεγάλη και όλα όσα κάνουμε και λέμε έχουν την σφραγίδα του απόλυτου αλλά και του πλήρως συνειδητού.

Ο απόηχος της αυτογνωσίας της όψης αυτής μας ακολουθεί ως την επόμενη σημαντική από πολλές απόψεις ημέρα.

Στις 6/5 πλέον στις 6:35 το πρωί, η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια από τις πιο σημαντικές Πανσελήνους με ιδιαίτερη ισχύ και νόημα.

Ως το μεσημέρι θα νιώθουμε σαν λάβα ηφαιστείου έτοιμη να ξεχυθεί.

Ο θυμός, η τάση για τιμωρία ή εκδίκηση θα αποτυπωθεί μέσα από την ψήφο μας, συμπεριλαμβάνοντας κάθε προσωπική μας απόγνωση.

Στις 15:14 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Δία διογκώνει την υπερβολή σε ότι κάνουμε, ενώ οι διαθέσεις μας γίνονται εμμονικές και άκαμπτες.

Ως το βράδυ το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, αισθανόμενοι σαν ναυαγοί που δεν γνωρίζουν ποια θα είναι η μοίρα τους.

Στις 7/5 στις 4:39 το πρωί κι ενώ αισθανόμαστε το βάρος των γεγονότων, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, υποδεχόμενη την στυφότητα μιας νέας πραγματικότητας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved