Star Stylist 5 Μαΐου - Κάντε το βλέμμα σας διεισδυτικό και έντονο

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 5 Μαΐου - Κάντε το βλέμμα σας διεισδυτικό και έντονο

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Αρκετά σοβαρευτήκαμε, φτάνει! Ήρθε το Σάββατο και πλησιάζει η Πανσέληνος γι' αυτό λοιπόν όλες οι μοιραίες γυναίκες θα κάνουν την εμφάνιση τους! Μην λείψει καμία. Αγάπη και φως για όλο τον κόσμο!

Για τα μαλλιά σας είναι μια πολύ καλή ημέρα για κούρεμα. Διαλέξτε την πιο νεανική κουπ που βλέπετε και πείτε στην κομμώτριά σας να σας την φτιάξει. Το κούρεμα σήμερα θα δώσει την ευκαιρία στα μαλλιά να μακρύνουν πιο εύκολα. Φυσικά το χτένισμα που θα ακολουθήσει (σε περίπτωση που είναι μακριά τα μαλλιά) είναι το μαλλί της μοιραίας γυναίκας.

Στα νύχια σας καλό θα ήταν όσες δεν προλάβατε να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ, να το επιχειρήσετε σήμερα. Διαλέξτε να βάλετε μια απαλή βάση και να τραβήξετε γραμμές (όπως της ζέβρας) με κάποιο χρώμα της επιλογής σας (βέβαια το συγκεκριμένο σχέδιο βγαίνει καλό με λευκό και μαύρο).

Στο μακιγιάζ σας φροντίστε να κάνετε το βλέμμα σας διεισδυτικό και έντονο. Διαλέξτε σκούρες αποχρώσεις. Η ημέρα σηκώνει και smokey eyes αλλά με λίγο πιο καλοκαιρινές πινελιές. Φροντίστε να τονίσετε αρκετά τις βλεφαρίδες σας και το ρουζ να είναι σε γήινες αποχρώσεις.

Η συμβουλή της ημέρας: Όταν χτενίζετε τα μαλλιά σας και θέλετε να κρατηθεί ο όγκος στην ρίζα, βάλτε λίγη λακ από απόσταση.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Σκορπίνες που ανυπομονούν να πανσεληνιαστούν, οι Ταυρίνες που αργά και σταθερά θα αγαπήσουν όλο τον κόσμο, οι Υδροχόες που θα το διασκεδάσουν και όλες αυτές που κάνουν συλλογικές προσπάθειες και βοηθάνε τους άλλους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved