5 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
5 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



15 έως 16 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένας άνθρωπος καβάλα σ' ένα γάιδαρο»

Ερμηνεία: Πεισματάρης, σταθερός, αργός και συχνά ισχυρογνώμων, ο άνθρωπος εδώ υστερεί στην αφηρημένη σκέψη, μπορεί όμως να κατευθύνει τις δυνάμεις του για την πραγματοποίηση ενός σκοπού και να επιτύχει. Συνήθως δεν ελκύει πολλούς φίλους γύρω του κι όσο μεγαλώνει, τόσο η ζωή του γίνεται περισσότερο μοναχική.

Γενικά είναι τυχερός αλλά οτιδήποτε κι αν του επιφυλάσσει η μοίρα, θα επιστρέψει κάποτε στις ρίζες του, στον τρόπο που μεγάλωσε.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το χρήμα δεν μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους, όμως είναι το μόνο που μπορεί να μας αποζημιώσει αν δεν είμαστε» Jacinto Benavente

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από την μια πλευρά δεν υπάρχουν σοβαρές αντενδείξεις, κάτι που σημαίνει ότι σε γενικές γραμμές η χρονιά σας θα είναι ευχάριστη και διανθισμένη με ποικίλες γνωριμίες. Από την άλλη φαίνεται να λείπουν οι «σοβαρές» καταστάσεις, οπότε σε πλεονεκτικότερη θέση βρίσκονται όσες και όσοι «τρέχουν» ήδη κάποια σχέση. Πάντως, με δεδομένη την απουσία πιέσεων, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας.

Οικονομικά

Εντάσεις και διεκδικήσεις θα υπάρξουν αλλά με την συνδρομή του Δία, όλα θα πάνε καλά. Φροντίστε μόνον να μην το παρακάνετε με τα έξοδα και τις αγορές.

Γ.Ρ


Οι υποχρεώσεις προηγούνται και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και προνοητικοί για την «κακιά στιγμή». Ακόμη αποφύγετε τις συνεργασίες ή τις «σφικτές» δεσμεύσεις, ιδιαίτερα αν οι όροι τους δεν διασφαλίζουν την ομαλή «έξοδο» σας, στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Τηρώντας αυτούς τους βασικούς κανόνες θα μπορέσετε να διατηρήσετε το «αξιόμαχο» σας σε μια γενικά δύσκολη χρονιά. Στον επαγγελματικό τομέα, ενδέχεται κριθείτε αυστηρά, οπότε ...φυλάξτε τα νώτα σας!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved