Star Stylist 4 Μαΐου - Προσθέστε μία κορδέλα ή ένα καλοκαιρινό μαντήλι στα μαλλιά σας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 4 Μαΐου - Προσθέστε μία κορδέλα ή ένα καλοκαιρινό μαντήλι στα μαλλιά σας

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Η ομορφιά σήμερα έχει απαιτήσεις. Θέλουμε να γίνουμε πιο όμορφες αλλά και τα αποτελέσματα να έχουν διάρκεια. Μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από το τέλειο! Βάλτε στο χώρο σας ένα αιθέριο έλαιο ορχιδέας και αφήστε το άρωμα του να σας συνεπάρει.

Για τα μαλλιά σας διαλέξτε να κάνετε κάτι νεανικό. Μια γαλλική κοτσίδα στο πλάι ή ένα ανάλαφρο χτένισμα θα ταίριαζε στην ενέργεια της ημέρας. Φροντίστε να προσθέσετε μία κορδέλα ή ένα καλοκαιρινό μαντήλι.

Στα νύχια σας δρομολογήστε το μανικιούρ ή το πεντικιούρ. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να διώξετε οτιδήποτε αρνητικό από πάνω σας. Διαλέξτε ρομαντικές και φωτεινές αποχρώσεις για να τα βάψετε.

Το μακιγιάζ σας σήμερα πρέπει να είναι ελαφρύ. Βάψτε τα μάτια σας με απαλές αποχρώσεις του πράσινου και του μπεζ ή ακόμα και του κίτρινου. Διαλέξτε το ανάλογο χρώμα στο μολύβι που θα βάλετε στα μάτια σας. Η μάσκαρα βέβαια θα είναι μαύρη. Στα χείλη σας προτιμήστε τις απαλές αποχρώσεις του κοραλλί.

Η συμβουλή της ημέρας: Κάντε την καθημερινή σωστή περιποίηση και μην φορτώνετε το πρόσωπο σας με πολλά προϊόντα στο μακιγιάζ. Αν βάζετε τις κατάλληλες κρέμες και κάνετε σωστή διατροφή θα δείτε ότι δεν θα τα χρειάζεται άλλο.

Οι πρωταγωνίστριες τις ημέρας: Οι Διδυμίνες που τις πήρε ο ύπνος, οι Ζυγίνες που θα ήθελαν να κοιμηθούν λίγο παραπάνω αλλά δεν μπορούν και οι Κριαρίνες που οργανώνουν τα πάντα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved