Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/5

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Παρασκευή, δυο 24ωρα πριν τις πιο κρίσιμες εκλογές για την Ελλάδα, μετά τις οποίες η Μεταπολίτευση θα μας κουνήσει το μαντήλι. Και η σύγχρονη Βαυαροκρατία άραγε; Διότι για να είμαστε ειλικρινείς -προς το παρόν- Πρωθυπουργό έχουμε τον Horst Reichenbach και υπουργούς του ΔΝΤουδες... Και την ίδια στιγμή που ο κόσμος πάει να χάσει τα σπίτια του και η χώρα τα δικαιώματα στους φυσικούς της πόρους, το ...δούλεμα καλά κρατεί!

Ο ένας ζητά καθαρή λαϊκή εντολή για να επιβάλλει με την άνεση του τα νέα μέτρα, ο άλλος θα καταργήσει τα χαράτσια που ο ίδιος έβαλε για να ψηφίσει νέα χειρότερα, κάποιοι που ψήφισαν και με τα τέσσερα το Μνημόνιο, το «παίζουν» επαναστάτες ενώ ένα κομμάτι της Αριστεράς αρνείται πεισματικά να κάνει την «υπέρβαση» της συνεργασίας. Μήπως τελικά τη λύση θα φέρει η σύγκλιση Βάνας-Τζούλιας;

-Πάντως, με αντίθεση Ερμή-Κρόνου την ημέρα των εκλογών φοβάμαι πως τα αποτελέσματα θα αργήσουν υπέρ του δέοντος. Το πιθανότερο είναι ότι μέχρι και τα μεσάνυχτα η μόνη εικόνα που θα υπάρχει πλην της ...Παναγιάς της Κανάλας είναι πως πάμε για θρίλερ (των τροϊκανών).

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής =Ποσειδώνας/Vulcanus= WI/Ήλιος = Ήλιος /Hades:

Δυνατή διαισθητική σκέψη. Επίσης για να μπερδευτούν πολύ από την άποψη και τις παρατηρήσεις κάποιου. Οι συμβουλές των άλλων ίσως να μην εξυπηρετούν. Το σκεπτόμενο άτομο. Τα κακά μαντάτα. Εξοικείωση με τις δυσκολίες. Ασθένειες που σχετίζονται με το κεφάλι γενικότερα. Βοηθώντας αρρώστους και δυστυχισμένους. Απειλή-εκφοβισμός.

Να προσέχετε τα βρώμικα μυαλά... Παράλληλα όμως πολλά και ενδιαφέροντα μπορεί να βγουν στον αφρό.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μην παλεύεις με γουρούνια. Θα γεμίσεις λάσπες και τα γουρούνια θα την καταβρούν» Cyrus S Ching

Το τραγούδι της ημέρας: Ένα κενό- Μαζωνάκης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved