4 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
4 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού



Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



14 έως 15 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένας οιωνοσκόπος στην έρημο παρακολουθεί το πέταγμα επτά πουλιών»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ έχει το χάρισμα της διαίσθησης και της έμπνευσης. Όποιες κι αν είναι οι αναζητήσεις του, υλικές ή πνευματικές, οι ιδέες του είναι πρωτότυπες, τολμηρές, καμιά φορά και προφητικές. Στα παλιά χρόνια θα μπορούσε να είναι μάντης, οιωνοσκόπος ή κάτι σαν Σίβυλλα. Στην ορθολογική εποχή μας είναι αυτός που «πιάνει» εύκολα τις επιστημονικές ή υλικές αλήθειες.

Γενικά μπορεί να είναι ψύχραιμος και μάλλον αδιάφορος για τον έρωτα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η Λογική υπήρχε πάντα, αλλά όχι πάντα σε λογική μορφή» Καρλ Μαρξ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αρκετά γόνιμη σε γνωριμίες αναμένεται να είναι η χρονιά σας και το βέβαιο είναι πως δεν θα πλήξετε. Από την άλλη ωστόσο, ενδέχεται να μην βρείτε τον «μεγάλο έρωτα», παρά μόνον μια καλή και διασκεδαστική παρέα. Το μπόνους της κοινωνικότητας θα υπάρξει και για τους δεσμευμένους, κάνοντας την καθημερινότητα τους αρκετά πιο πλούσια και ευχάριστη.

Οικονομικά

Οι προοπτικές σας δεν είναι διόλου κακές, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα λύσετε ως διά μαγείας όλα τα προβλήματα σας. Το σημαντικό είναι πως θα έχετε για να ξοδέψετε και δεν πρόκειται να ...χάσετε την ευκαιρία!

Γ.Ρ


Οι υποχρεώσεις προηγούνται και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και προνοητικοί για την «κακιά στιγμή». Ακόμη αποφύγετε τις συνεργασίες ή τις «σφικτές» δεσμεύσεις, ιδιαίτερα αν οι όροι τους δεν διασφαλίζουν την ομαλή «έξοδο» σας, στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Τηρώντας αυτούς τους βασικούς κανόνες θα μπορέσετε να διατηρήσετε το «αξιόμαχο» σας σε μια γενικά δύσκολη χρονιά. Στον επαγγελματικό τομέα, ενδέχεται κριθείτε αυστηρά, οπότε ...φυλάξτε τα νώτα σας!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved