Star Stylist 3 Μαΐου - Παίξτε με τις αποχρώσεις του ροζ και του θαλασσί

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 3 Μαΐου - Παίξτε με τις αποχρώσεις του ροζ και του θαλασσί

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Η αρμονία θα είναι το κύριο αίσθημα της σημερινής ημέρας! Τώρα βέβαια από τα λόγια μέχρι την πράξη υπάρχει μια σεβαστή διαφορά. Μπορεί να θέλετε να ηρεμήσετε και να κάνετε το beaute σας αλλά τελικά να μην σας αφήσουν. Κάντε υπομονή... έρχεται η Πανσέληνος!

Για τα μαλλιά σας σκεφτείτε κάτι κομψό. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να τα κρεπάρετε πάνω, να πιάσετε όλα τα μαλλιά κοτσίδα (διατηρώντας τον όγκο στην κορυφή) και να αφήσετε την φράντζα να πέφτει βαριά στο μέτωπο σας. Θα μπορούσατε να προσθέσετε και ένα αξεσουάρ όπως μία λεπτή στέκα.

Τα νύχια σας ίσως να μην χρειάζονται πολλά. Ένα απλό βάψιμο θα είναι αρκετό. Διαλέξτε αποχρώσεις του ροζ που δεν είναι πολύ έντονες. Κάντε κάποια διακριτικά σχέδια σε μερικά νύχια. Μια μικρή μαργαρίτα γίνετε πολύ εύκολα και θα σας προσφέρει μια γοητευτική διαφορετικότητα.

Στο μακιγιάζ σας παίξτε με τις αποχρώσεις του ροζ και του θαλασσί, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα έντονες. Κάντε μία λεπτή γραμμή με το μολύβι ή το eyeliner σε όλο το βλέφαρο σας. Σήμερα βάλτε στην μέσα πλευρά του ματιού ή στην κάτω πλευρά μολύβι. Για να κρατήσει καλύτερα χρησιμοποιήστε πρώτα σκιά. Τέλος, βάψτε τις βλεφαρίδες σας πολύ έντονα. Η γοητεία που θα έχετε δημιουργήσει στο βλέμμα σας σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Η συμβουλή της ημέρας: Όταν τελειώνετε το μακιγιάζ σας, βάλτε την τελευταία πινελιά με μια πολύ μικρή ποσότητα ροζ κονσίλερ στα μάτια (στο πόδι της χήνας) και απλώστε το. Θα δώσει περισσότερη φωτεινότητα στο βλέμμα σας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ζυγίνες πρώτες και με διαφορά, οι Τοξοτίνες που έχουν μια ώθηση, οι Διδυμίνες που έχουν ξεκινήσει τα παιχνίδια, οι Κριαρίνες που βρήκαν τον στόχο τους και δεν τον χάνουν και οι Υδροχόες που αρχίζουν να περνάνε καλά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved