Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/5

Σελήνη στον Ζυγό

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Μετά από ένα πρωτομαγιάτικο διφορούμενο συναισθηματικά διήμερο, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, σήμερα 3/5 στις 5:05 το πρωί.

Η περίσσια χάρη και αρμονία της κοντράρεται μέσα από την αντίθεση με τον Ουρανό στις 15:57 το απόγευμα, επηρεάζοντας τη διάθεσή μας από το πρωί έως το απόγευμα.

Το διάστημα αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αντιδράσεις μας, οι οποίες τείνουν να είναι σπασμωδικές και άκρως παρορμητικές.

Αν μας ενδιαφέρει να διεκδικήσουμε μια δουλειά, να λύσουμε μια διαφορά, ή να διαπραγματευτούμε κάποιο θέμα προς διευκόλυνσή μας, θα πρέπει να βγάλουμε την εικόνα του Μπακούνιν από τα μυαλό μας και να θυμηθούμε πως η διπλωματία πρέπει να επιβληθεί στην κατά μέτωπο επίθεση και στην ευθιξία που μας διακατέχει.

Το γεγονός αυτό γίνεται ακόμα πιο επιτακτικό, εφόσον στις 20:26 το βράδυ η κορύφωση του τετραγώνου με τον Πλούτωνα, κλείνει την ημέρα με συναισθηματική φόρτιση.

Η τάση μας να θυμώνουμε για εκείνα που δεν μπορούν να γαληνέψουν μέσα μας, δημιουργεί μια τεράστια αντίφαση αλλά και μια ψυχολογική παγίδα, που κάνει την ψυχολογία μας να μοιάζει με την ανασφάλεια που νιώθουμε, όταν βουτάμε σε μια θάλασσα γεμάτη από αχινούς.

Στις 4/5 στις 16:17 το μεσημέρι το τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη που επηρεάζει από το πρωί, ξεκινά την ημέρα μας αισιόδοξα, δημιουργικά με καλλιτεχνικές τάσεις και ενασχολήσεις.

Η σκέψη μας γυρίζει στα παλιά, ενώ είναι πιθανόν πολλοί να δεχτούν κάποιες ιδιαίτερες εκπλήξεις σε όλα τα επίπεδα. Πολύ καλό διάστημα για να προετοιμάσουμε τα σπίτι μας για το καλοκαίρι, να διακοσμήσουμε, να φυτέψουμε και γενικότερα να ασχοληθούμε με καλλωπιστικές δημιουργίες και προσθήκες.

Στις 17:11 η αντίθεση με τον Ερμή που επηρεάζει παράλληλα, τονίζει την ανάγκη να μην προβούμε σε οποιαδήποτε κατάσταση που απαιτεί αποφάσεις, να μην ξεκινήσουμε κάτι σημαντικό και να μην κάνουμε αγορές οι οποίες θα εξευμενίσουν ναι μεν τον εκνευρισμό μας, αλλά θα δημιουργήσουν αδικαιολόγητο οικονομικό χάος.

Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που δημιουργεί η όψη, μετατρέπεται σε μελαγχολική διάθεση το βράδυ, εφόσον στις 21:01 κορυφώνεται το σκληρό τετράγωνο με τον Κρόνο.

Οι προσπάθειές μας για αναπτέρωση του ηθικού, καλό θα ήταν να μην εμπλέξουν άλλα πρόσωπα, βρίσκοντας μόνοι μας λύσεις και δραστηριότητες που θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλά.

Εμείς και ο εαυτός μας είναι η καλύτερη πρόταση, μέχρι η Σελήνη να περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 5/5 πλέον, στις 5:21 το πρωί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved