Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/5

Εξισώνει ο Karl Heinz Ottinger

Τρεις και μια απέμειναν μέχρι τις εκλογές και το τρίτο μέρος του άρθρου «Εκλογές 2012», είναι ...επί του πιεστηρίου! Ακολουθεί το Final 4 στην Πόλη και η Eurovision. Πολύ δουλειά έπεσε παιδιά!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Δίας/Cupido= Cupido/Kronos = Αφροδίτη/Δίας:

Καθημερινή ευτυχία της οικογένειας. Τυχεροί συνεταίροι. Με τύχη και επιτυχία που εμφανίζονται καλλιτέχνες ή επιχειρήσεις. Το άτομο που γίνεται ευτυχισμένο μέσω της τέχνης του. Συγκέντρωση με την οικογένεια. Επαγγελματίας καλλιτέχνης. Επανεκκίνηση μιας παλιάς κατάστασης η οποία είχε κωλύματα. Χαρά που παίρνω από την αγάπη ενός ατόμου.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα γόνιμο, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα, αξίζει λοιπόν να προσπαθήσετε για ότι το καλύτερο.

Αποικία news

-Χαμός στην Αθήνα με τις οροθετικές στον ιό του Aids ιερόδουλες και έγινε μεγάλο θέμα για το αν θα έπρεπε ή όχι να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους. Πολλοί στηρίζονται στις διατάξεις περί «προσωπικών δεδομένων» αλλά εδώ πρόκειται κυριολεκτικά για ζήτημα ζωής και θανάτου. Και αν έτυχε κάποια ανυποψίαστη να συνευρεθεί με έναν από τους «απρόσεκτους» πελάτες, δίκαια θα αναρωτηθεί «ΕΜΕΝΑ ποιος με ενημέρωσε»;

-Αναβαθμίστηκε η Ελληνική Οικονομία από την S&P. Τώρα πάμε για υπερδύναμη!

-Debate αλά ...Γαλλικά. Τόσο στην Γαλλία, μεταξύ Σαρκοζί και Ολάντ, τόσο και στην Ελλάδα, που εφαρμόστηκε το «στρίβειν διά του αρραβώνος». Και βέβαια, όταν κάποιοι φοβούνται τον δημόσιο διάλογο και περιμένετε να ορθώσουν ανάστημα στην Μερκελ και στον Μπαρόζο;

-Ο ΓΑΠ πρέπει να έχει αντανακλαστικά ...πιλότου! Μετά 18 μήνες απάντησε στον Καμμένο και τώρα κατάλαβε πως η Ελλάδα ήταν το πειραματόζωο.

-Το newsbomb.gr κενταει με τις συνεντεύξεις και την θεματολογία . Η συνέντευξη την Ντόρας Μπακογιάννη ήταν όλα τα λεφτά. Είπε για τον Τσίπρα και το Καμμένο πως δεν αναφέρονται πουθενά για θέσεις εργασίας. Όπως είχε πει όμως και ο Καραμανλής (ο Θείος) υπάρχουν πράγματα που λέγονται μα δεν γίνονται (πάγιο αξίωμα στην πολιτική) και εκείνα που γίνονται αλλά δεν λέγονται.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το να γράφεις απλά και καθαρά είναι το ίδιο δύσκολο με το να είσαι ειλικρινής και καλός» Σόμερσετ Μωμ

Το τραγούδι της ημέρας: Που να εξηγώ – Αντώνης & Γιάννης Βαρδής

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved