Star Stylist 2 Μαΐου - Δώστε τροφή στην ομορφιά!

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 2 Μαΐου - Δώστε τροφή στην ομορφιά!

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Καλή σας μέρα με πολύ άνοιξη και πολλά λουλούδια! Ελπίζω να περάσατε όμορφα χθες.Σήμερα η ομορφιά χρειάζεται τροφή!

Για τα μαλλιά σας είναι μια πολύ καλή ημέρα για κούρεμα! Μην το καθυστερήσετε για άλλη ημέρα. Οι όψεις των πλανητών δείχνουν ότι εάν τα κόψετε σήμερα θα έχουν υγεία και θα μπορούν να μακρύνουν πιο σωστά και πιο πολύ. Φροντίστε να τους κάνετε μια μάσκα μαλλιών.

Τα νύχια σας αν δεν χρειάζονται κάτι μην ασχοληθείτε. Αν πάλι χρειάζονται το μανικιούρ είναι μια καλή ιδέα. Αρκεί να έχετε στο μυαλό σας ότι θα πρέπει να τους βάλετε κρέμα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν που θα δώσει τροφή στο νύχι.

Στο πρόσωπο σας είναι η ημέρα που θα του κάνετε περιποίηση. Ανοίξτε το τετράδιο με τις φυσικές συνταγές και ξεκινήστε. Η πιο απλή μάσκα που προσφέρει ενυδάτωση είναι με το γιαούρτι. Απλά ο χρόνος παραμονής της είναι 20-30 λεπτά.

Η συμβουλή της ημέρας: Μην περιμένετε να αρχίσουν τα μπάνια στην θάλασσα για να ασχοληθείτε με την κυτταρίτιδα. Ξεκινήστε να τρίβετε με χοντρό αλάτι τις περιοχές που το χρειάζονται και μετά γεμίστε την μπανιέρα σας με νερό. Βάλτε μέσα κισσό και ξύδι σε ίσες ποσότητες και καθίστε για 20 λεπτά. Το συγκεκριμένο λουτρό θα σας βοηθήσει και με τους ραγάδες.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι λεπτεπίλεπτες Παρθένες, οι Ταυρίνες που προσπαθούν να αποφύγουν την υπερβολή αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο και οι Διδυμίνες που προσπαθούν να ξεστρατίσουν αλλά ακόμα δεν μπορούν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved