1 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

1 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

11 έως 12 Ταύρου

Σύμβολο: «Μια οικογένεια καθισμένη σε γιορτινό τραπέζι»

Ερμηνεία: Πολλά είναι τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μοίρας. Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να είναι καλόπιστος, δουλευτής, σεμνός, υπομονετικός, λεπτολόγος, ευαίσθητος, ακριβής κι ευσυνείδητος. Κι ακόμη κοινωνικός, συμπαθητικός, εξυπηρετικός και αγαπητός στους άλλους. Μπορεί να βλέπει μ' εμπιστοσύνη στο μέλλον, χωρίς ν' αφήνει τις δυσκολίες να τον καταπονούν και συνήθως «παίζει με ανοιχτά χαρτιά», ώστε να βρίσκεται πάντα σε συνέπεια με την αγάπη και την πίστη που έχει στην ζωή. Φέρεται ως ιδανικός σύντροφος και συνεργάτης.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Μακάριοι οι ειρηνοποιοί, ότι αυτοί υιοί Θεού κληθήσονται» Από την Επί του Όρους Ομιλία του Ιησού Χριστού

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Κατά κάποιο τρόπο είστε στα ...ντουζένια σας κι αυτό προϊδεάζει σε μια μάλλον έντονη χρονιά, όπου θα επικρατήσει το «πνεύμα του κυνηγού». Ακόμη και αν επιλέξετε την ηρεμία σας και απαρνηθείτε αυτόν τον ρόλο, ουσιαστικά δεν γλιτώνετε κάτι, αφού θα αναγκαστείτε να υπερασπιστείτε τα «κεκτημένα» σας, από τις ...παρενοχλήσεις των ανταγωνιστών σας. Καλό βόλι λοιπόν!

Οικονομικά

Οι μάχες και οι διεκδικήσεις καλά κρατούν και τα αποτελέσματα θα κριθούν από το κατά πόσον είστε έτοιμοι να τις δώσετε. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως απαιτηθούν από την πλευρά σας πολύ γρήγορα αντανακλαστικά και αποφασιστικότητα, ώστε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία την ...εισβολή των όποιων βαρβάρων! Στην θετική εκδοχή πάντως, μπορείτε να έχετε μια θεαματική βελτίωση των οικονομικών σας, σε σύντομο χρόνο.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved