Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/5

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Καλό μήνα σε όλες και όλους!

Ξεκινώ με την τελευταία εκλογική οδηγία. Επειδή στις 6/5 παίζονται πολλά, σε άτομα που είναι άνω των 75 ετών και προτίθενται να ψηφίσουν, θα υποβάλετε μια κρίσιμη ερώτηση: Ποιος έχει κάνει μεγαλύτερο κακό στην Ελλάδα;

Α)Το Μνημόνιο.

Β) Η χοληστερίνη.

Αν απαντήσει το δεύτερο, επιστρατεύστε τους ιατρούς, μήπως και ανανήψει.

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Βόρειος Δεσμός = Αφροδίτη/Kronos= Αφροδίτη/Δίας:

Η ερωτική σχέση. Δίδοντας στην σχέση ένα πιο «επίσημο» τόνο. Αρραβώνας. Ραντεβού. Ερωτικός δεσμός. Ευτυχής σεξουαλική επαφή. Αρμονία. Χαρά και ευτυχία. Συνδέσεις με έναν ευεργέτη. Δεχόμενος μια δωρεά. Μια ευεργεσία. Ενεργητική φιλανθρωπική βοήθεια. Ενεργός φιλανθρωπία. Καλοκαγαθία μέσω των δραστηριοτήτων κάποιου.

Ερωτικά και όχι μόνον η ημέρα είναι ...φίνα! Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αποικία news

-Τελικά το σήριαλ Άρη-Ποσειδώνα που βγάζει μολύνσεις δούλεψε (η όψη είναι ενεργή για πάνω από ένα μήνα). Μια 22χρονη ιερόδουλος πήγε και «κόλλησε» δεν ξέρω και εγώ πόσο κόσμο με Aids. Τραγικό, αλλά φταίνε και οι άνδρες. Το να πας να κάνεις ότι κάνεις έτσι «αφύλαχτος» είναι σαν να βάζεις τα δάχτυλα σου στην πρίζα και μάλιστα βρεγμένα. Το κακό είναι πως ότι έκανε το έκανε εις γνώση της....

-Ευτυχώς πάντως που η συγκεκριμένη όψη θα έχει ατονήσει μέχρι τις εκλογές. Διότι, υπό την επήρεια της, τα αποτελέσματα θα ήταν του τύπου «πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις».

-Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο «αρχηγός» της Χρυσής Αυγής είναι συνιδιοκτήτης ενός hotel όπου πάνε τα ζευγαράκια και κάθονται δυο-τρεις ώρες. Μεγάλες στιγμές. Το νέο σύνθημα της Χρυσής Αυγής θα είναι Αίμα-Τιμή–Ημιδιαμονή.

-Το κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών είναι γεγονός. Όπως επίσης γεγονός είναι πως έχει 5Χ5 ενώ η διατροφή είναι μέσω catering. Που να ήξερε ο Mahmud πως θα ζούσε σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Βέβαια το ότι λιποθυμούν παιδάκια στα σχολεία από την πείνα, δεν βλέπω να μετράει και πολύ.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο κυνισμός συνίσταται στο να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα έπρεπε να είναι» Oscar Wilde

Το τραγούδι της ημέρας: Πρώτη Μάιου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved