Star Stylist 1η Μαΐου - Η άνοιξη πρέπει να αποτυπώνεται στο πρόσωπο μας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 1η Μαΐου - Η άνοιξη πρέπει να αποτυπώνεται στο πρόσωπο μας

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Η γιορτή της εργατικής Πρωτομαγιάς αλλά και των λουλουδιών ήρθε! Πάμε να φτιάξουμε Πρωτομαγιάτικο στεφάνι γι' αυτό ας βάλουμε όλη την ομορφιά και την αγάπη μας. Και μην ξεχάσουμε την σημασία της σημερινής μέρας!

Στα μαλλιά σας ένα απλό ίσιωμα θα είναι ιδανικό. Μια κορδέλα στα μαλλιά ίσως ήταν ό, τι καλύτερο, ώστε το ανάλαφρο και πρακτικό στυλ να επικρατήσει. Μην ασχοληθείτε παραπάνω και χαρείτε σημέρα. Ένα λουλουδάκι στα μαλλιά θα είχε σίγουρα την ενέργεια της ημέρας.

Στα νύχια σας διαλέξτε ένα απλό βάψιμο. Το γαλλικό είναι μια απλή και καλή επιλογή. Αν πάλι δεν έχετε όρεξη, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, απλά διακοσμείστε τα με ένα όμορφο σχέδιο.

Για το μακιγιάζ σας διαλέξτε όλα τα χρώματα της Ίριδος. Η άνοιξη πρέπει να είναι μέσα στην καρδιά μας και μετά να αποτυπώνεται στο πρόσωπο μας. Μην παρεκτραπείτε! Το φυσικό look θα σας προσφέρει τα πιο όμορφα αποτελέσματα.

Η συμβουλή της ημέρας: Μια φορά στις 10 ημέρες καλό θα είναι να περιποιηθείτε το πρόσωπο σας κάνοντας απολέπιση. Μετά δώστε του τροφή βάζοντας του μια μάσκα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Παρθένες που απολαμβάνουν την φύση, οι Ταυρίνες που θα αγαπήσουν τον κόσμο και οι Διδυμίνες που τις περιορίζουν ενώ αυτές προσπαθούν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved