Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 3/5

Σελήνη στην Παρθένο

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 3/5

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Η μυστηριώδης γυναίκα περιστοιχισμένη με μαγιάτικα άνθη, ετοιμάζεται για την γιορτή της πρωτομαγιάς, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου, σήμερα 1/5 στις 2.04 το πρωί.

Στις 7:00 το πρωί η αντίθεση με τον Ποσειδώνα, συνάδει με την ρομαντική πλευρά της ημέρας, προδιαθέτοντάς μας να αμοληθούμε στη φύση μαζεύοντας λουλούδια, πλέκοντας στεφάνια και αναζητώντας μαγιόξυλα.

Παρόλα αυτά, η πρακτική φύση της Σελήνης αντιστέκεται στην πλάνη της όψης και μπορεί μέσα από την έμπνευση και την μεθοδικότητα, να μας οδηγήσει σε πολύ εποικοδομητικές εκφάνσεις.

Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις δραστηριότητές μας και στις μετακινήσεις μας, εφόσον στις 11:27 το πρωί η σύνοδος με τον Άρη δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό ως το απόγευμα.

Στις 18:30 το τρίγωνο με τον Πλούτωνα έρχεται για να κατευνάσει τα πνεύματα, δημιουργώντας μια αναδρομή στο παρελθόν και φέρνοντας στο νου το αποκρυφιστικό νόημα της ημέρας, το οποίο και αναζητάμε εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μας.

Στις 22:34 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ήλιο είναι μια θαυμάσια όψη που μας γεμίζει αισιοδοξία και ενέργεια. Η διάθεσή μας πάει βόλτα, τριγυρίζοντάς μας σε πάρκα, σε παγκάκια, σε αποδράσεις στην παραλία με δυνατή μουσική, με ένα παγωτό ή μια γρανίτα στο χέρι, ή σε οτιδήποτε μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε παιδιά.

Στις 2/5 η μέρα ξεκινά το ίδιο αισιόδοξα και χαμογελαστά, ενώ το τρίγωνο με τον Δία που κορυφώνεται στις 13:20 το μεσημέρι και το τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 13:58, κορυφώνουν την επιθυμία και την ευδιαθεσία μας.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η τάση μας να κάνουμε οτιδήποτε με απόλυτο έλεγχο, αλλά και με πάθος και αφοσίωση, μας καθιστούν ικανούς να καταφέρουμε το πιο δύσκολο εγχείρημα. Την ημέρα αυτή μπορούμε να πείσουμε τους άλλους, να προωθήσουμε τις επιδιώξεις μας και να απολαύσουμε μια έντονη καθημερινότητα, από την οποία δεν θα λείπει τίποτα, ούτε η υπερβολή, αλλά ούτε και η σύνεση, αντισταθμίζοντας εντυπωσιακά όλες τις αντιφάσεις.

Στις 3/5 στις 5:05 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για μια διήμερη κόντρα μεταξύ της αρμονίας και της διαμάχης με νικήτρια την δεύτερη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved