30 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
30 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού



Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



10 έως 11 Ταύρου

Σύμβολο:

«Μια φαρδιά και πολύβουη λεωφόρος»

Ερμηνεία:

Αν ο άνθρωπος γεννηθεί φτωχός, μπορεί να καταφέρει να φτάσει ψηλά και αν γεννηθεί πλούσιος, μπορεί να γίνει φημισμένος. Δεν αποκλείεται όμως, αν το ωροσκόπιο δεν βοηθά, να εγκαταλείπει τις προσπάθειές του ένα... λεπτό πριν την τελική τους δικαίωση.

Σε κάθε περίπτωση, ένα πράγμα είναι σίγουρο, πως δεν θα παραμείνει ποτέ στάσιμος και αδρανής στη ζωή του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Χρειάζεται μεγάλη γενναιότητα για να τολμάς να είσαι ο εαυτός σου» Ευγένιος Ντελακρουά.

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας χαρακτηρίζεται από διεκδικήσεις, ανταγωνισμούς και ίσως μια απότομη αλλαγή των προτεραιοτήτων σας. Σίγουρα μπορείτε να κατακτήσετε όποια ή όποιον «βάλετε στο μάτι», το θέμα ωστόσο είναι για πόσο θα την/τον... κρατήσετε! Για τους ήδη δεσμευμένους, το μενού έχει μεν τσακωμούς αλλά το ευτυχισμένο happy end θα τους ανταμείψει και με το παραπάνω!

Οικονομικά

Οι εποχές δεν προσφέρονται για εμπιστοσύνη, ούτε καν στον εαυτό σας. Προσέξτε λοιπόν μήπως πέσετε θύμα είτε κάποιων επιτήδειων, είτε της... ξεροκεφαλιάς σας. Δυνατότητες για να φθάσετε στην «πηγή» έχετε και μάλιστα μεγάλες, αν όμως κινηθείτε ανυποψίαστα, ενδέχεται να σας αρπάξουν την «λεία» μέσα από τα χέρια, αφού πρώτα εσείς έχετε κάνει όλη την... βρώμικη δουλειά. Ψάξτε και ερευνήστε κάθε κακοτοπιά, έχοντας υπόψη σας πως τα φαινόμενα απατούν.

Γ.Ρ.


Οι υποχρεώσεις προηγούνται και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και προνοητικοί για την «κακιά στιγμή». Ακόμη αποφύγετε τις συνεργασίες ή τις «σφικτές» δεσμεύσεις, ιδιαίτερα αν οι όροι τους δεν διασφαλίζουν την ομαλή «έξοδο» σας, στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Τηρώντας αυτούς τους βασικούς κανόνες θα μπορέσετε να διατηρήσετε το «αξιόμαχο» σας σε μια γενικά δύσκολη χρονιά. Στον επαγγελματικό τομέα, ενδέχεται κριθείτε αυστηρά, οπότε ...φυλάξτε τα νώτα σας!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved