Star Stylist 30 Απριλίου - Ανοιξιάτικες νότες σε νύχια και μαλλιά

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 30 Απριλίου - Ανοιξιάτικες νότες σε νύχια και μαλλιά

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Πάει και αυτός ο μήνας! Φτιαχτείτε σήμερα... αύριο είναι πρωτομαγιά και δεν δουλεύει κανένας (τουλάχιστον αυτό συνέβαινε παλιά... τώρα δεν είμαι σίγουρη).

Οι πλανήτες συνηγορούν για να ομορφύνετε και να υποδεχτείτε την 1η του Μάη. Τα λουλούδια άνθισαν... η ζωή είναι όμορφη... αλλά μόνο όταν την ζούμε!

Στα μαλλιά σας αν και θα είστε λίγο συγκρατημένες διαλέξτε νεανικές γραμμές. Το χτένισμα είναι η πιο σωστή επιλογή για σήμερα. Φτιάξτε τα μαλλιά σας με ανάλαφρο τρόπο δίνοντας τους μια κλήση προς τα έξω. Στο τελείωμα μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα λουλούδι (αν δεν το βάλετε αυτές τις ημέρες... πότε θα το βάλετε;). Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε υπερβολές (μην βάλετε ολόκληρη την γλάστρα με τα άνθη)!

Στα νύχια σας μανικιούρ και γρήγορα! Πως θα υποδεχτείτε την πρωτομαγιά; Διαλέξτε έντονα και πρωτότυπα χρώματα για να βάψετε τα νύχια σας. Μπορείτε απλά να κάνετε γαλλικό με αυτά τα χρώματα. Ότι και να κάνετε μην ξεχάσετε τα λουλουδάκια!

Στο μακιγιάζ σας διαλέξτε φωτεινά χρώματα. Όταν θα διαλέξετε τις σκιές των ματιών σας θυμηθείτε πρώτα να έχετε βάλει την λευκή σκιά σε όλη την επιφάνια του ματιού για να ανοίξει και να μεγαλώσει το μάτι σας. Μην ξεχάσετε το eyeliner και την μάσκαρα. Διαλέξτε ρουζ σε ροζ αποχρώσεις και ροζ απαλό lip-gloss!

Η συμβουλή της ημέρας: Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό... ιδιαίτερα τέτοιες μέρες. Όλοι χρειαζόμαστε ο ένας το χαμόγελο του άλλου. Βέβαια θα μου πείτε ότι σχηματίζονται εκφραστικές ρυτίδες. Η πιο απλή συνταγή είναι ένας καλός ύπνος το βράδυ. Μην αφήνετε τίποτα να σας στερήσει τον ύπνο ή το χαμόγελο σας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Λιονταρίνες που έχουν κάνει θραύση... μαζί με την υπερβολή, οι Διδυμίνες που θέλουν να χαθούν στον κόσμο τους αλλά πάντα έρχεται κάποιος και τους μαζεύει, οι Ζυγίνες που πάλι θα τρέξουν τους πάντες, οι Κριαρίνες που τους έχουν συνδέσει όλους με Κάιρο και οι Ταυρίνες που σκέφτονται την ζυγαριά τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved