Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/4

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Δευτέρα έφτασε και έχουμε μενού καλό.

-Η είδηση δεν ήταν τελικά η σύλληψή του. «Πάρτε τον Βενιζέλο» φώναζε ο Αιμίλιος Λιάτσος, πριν του περάσουν τα βραχιόλια. Κι είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που αναλογίζεσαι αν και τί είδους πάτρωνες μπορεί να έχει η δημοσιογραφία.

-Το καμπανάκι κτύπησε και για την Ισπανία. Και είμαι περίεργος να δω πως θα ανακεφαλαιοποιήσουν τις Ισπανικές τράπεζες που έχουν 184 δις παθητικό σε δάνεια κατοικίας.

-Ο Μισέλ λέει πως η Αμυγδαλέζα (το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών) θα λειτουργήσει ο κόσμος να χαλάσει ενώ ο ακτιβιστής της Δεξιάς λέει πως αποκλείεται αφού είναι παράνομο. Κι αυτοί θέλουν να συγκυβερνήσουν... Ω δυστυχία!

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη = Wi/Αφροδίτη = Κρόνος /Hades= Άρης/Δίας:

Επαφές με χυδαία άτομα. Νοιώθοντας μια έλξη για μια αγάπη παράνομη και δυστυχώς αδιέξοδη. Εγκυμοσύνη. Γέννηση ενός κοριτσιού. Ευτυχία που συνδέεται με τη σεξουαλική επαφή. Επιτυχής ευχάριστη εργασία. Απόλαυση.

Σεξ χωρίς αγάπη ή ο καρπός ενός έρωτα; Δυνατή αλλά και δισυπόστατη η ημέρα ως προς τις προοπτικές της, αφού για κάποιους «λάμπει» ο Δίας, ενώ τους άλλους τους τρώει το μαύρο σκοτάδι. Για μας τα ντόρτια κι οι διπλές και γι' άλλους οι εξάρες, που λέει και το τραγούδι. Το θέμα είναι από ποιά μεριά θα βρεθεί ο καθείς...

Τo απόφθεγμα της ημέρας: "Μετά από κάποια ηλικία, ο καθένας είναι υπεύθυνος για το πρόσωπο που έχει φτιάξει" Αβραάμ Λίνκολν

Το τραγούδι της ημέρας: Claus Nomi -Total Eclispe-

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved