29 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
29 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού



Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



9 έως 10 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένας έμπορος, μετράει τις εισπράξεις του»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ ενδέχεται να βλέπει τα πράγματα μ' έναν ιδιόμορφο κυνισμό, νομίζοντας παράλληλά ότι όλα είναι απλά για τους άλλους, όπως ακριβώς για τον ίδιο. Αγαπά την βολή του και τις διασκεδάσεις, μπορεί να είναι ταυτόχρονα ερωτευμένος με δυο και δεν προβληματίζεται -δεν μπαίνει καν στη διαδικασία- για θέματα υψηλής ηθικής και διανόησης.

Ωστόσο, η εμφατικότητα του πρακτικές πλευρές της ζωής τον καθιστά ικανότατο να δίνει λύσεις σε κάθε είδος προβλήματος.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει» Λαϊκή παροιμία

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αν ...εξαιρέσουμε το σοβαρό ενδεχόμενο απιστίας και την εμπλοκή σας -ακούσια ή εκούσια- σε ποικίλες ίντριγκες, το «ταμείο» που θα κάνετε στο τέλος θα είναι θετικό, αφού στην χειρότερη περίπτωση θα έχετε απαλλαγεί από αδιέξοδες καταστάσεις, ενώ στην καλύτερη θα έχετε ξαναβρεί τον εαυτό σας και μαζί με αυτόν και τις προϋποθέσεις μιας σχέσης που σας αντιπροσωπεύει απόλυτα.

Οικονομικά

Εδώ θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, αφού ο κίνδυνος μιας διακεκριμένης εξαπάτησης είναι υπαρκτός. Κατ' επέκταση δεν είναι φρόνιμο να προβείτε σε ανοίγματα ή επενδύσεις, ιδιαίτερα αν αυτά βασίζονται σε πληροφορίες και παραινέσεις κάποιων υποτιθέμενων ειδικών. Θα πρέπει ακόμη να διασφαλίσετε όσο γίνεται τα υπάρχοντα σας από τις επιβουλές τρίτων. Η θετική διάσταση έχει να κάνει με την διαλεύκανση «μυστηρίων» και υπόγειων διαδρομών, κάτι που μπορεί να σας προσφέρει πολύτιμη προστασία και στο μέλλον. Γενικά, αν είστε υποψιασμένοι, όλα θα εξελιχθούν πιο ομαλά.

Γ.Ρ.


Οι υποχρεώσεις προηγούνται και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και προνοητικοί για την «κακιά στιγμή». Ακόμη αποφύγετε τις συνεργασίες ή τις «σφικτές» δεσμεύσεις, ιδιαίτερα αν οι όροι τους δεν διασφαλίζουν την ομαλή «έξοδο» σας, στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Τηρώντας αυτούς τους βασικούς κανόνες θα μπορέσετε να διατηρήσετε το «αξιόμαχο» σας σε μια γενικά δύσκολη χρονιά. Στον επαγγελματικό τομέα, ενδέχεται κριθείτε αυστηρά, οπότε ...φυλάξτε τα νώτα σας!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved