Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 11 έως 13/3

Η Σελήνη στους Διδύμους
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 11 έως 13/3

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα σαν ταχυδρόμος που μεταφέρει έναν πολύτιμο φάκελο και με ύφος υψίστης διπλωματικής σημασίας, χτυπάει ανυπόμονα την πόρτα του ζωδίου των Διδύμων σήμερα 11/3 στις 7.32.

Η επιρροή του εξαγώνου με τον Ερμή που κορυφώνεται στις 13:54, θα κάνει την ημέρα να μοιάζει με σχέδιο κατάστρωσης για παράδοση μιας σημαντικής χρηματαποστολής.

Εφευρετικοί, ανοιχτόμυαλοι, άκρως επικοινωνιακοί, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε επιθυμία μας, αρκεί να μην πέσουμε στην παγίδα της ραδιουργίας, για την οποία θα προβάλει βέτο ο Ερμής στους Ιχθείς. Δεν χρειάζεται καμία έμμεση κίνηση, αφού η ευθύτητα στο λόγο και στην πράξη, διευρύνει τους ορίζοντες σαν σε αεροπλανική πτήση στα 10.000 πόδια.

Από το βράδυ η επιρροή του εξαγώνου με τον Δία, που κορυφώνεται στις 3:32 της 12/3, απογειώνει την αμεσότητα κάνοντάς μας τόσο αφοπλιστικούς σαν συγκλονιστικούς ερμηνευτές, που καταχειροκροτούνται από το ενθουσιώδες κοινό.

Ευχάριστη διάθεση, αισιόδοξη και δημιουργική, μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε τις σχέσεις μας σε κάθε επίπεδο σαν δροσερή γρανίτα στο καυτό καλοκαίρι.

Στις 6:37 το πρωί το τρίγωνο με την Αφροδίτη μας ξεσηκώνει τόσο ευχάριστα που αν βάλουμε στο διαπασών τον ήχο από το «Ζήτα μου ότι θες» κανένας γείτονας δεν θα διαμαρτυρηθεί για το ακατάλληλο της ώρας και όλα θα μοιάζουν σαν διαφήμιση, που το πλήθος απολαμβάνει μια ξέφρενη διασκέδαση.

Λίγο αργότερα στις 9:51, το τετράγωνο με τον Άρη, πιθανά να φέρει κάποιες προστριβές από εκείνες που δημιουργούνται όταν κάποιος εξαντλείται και οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν την κούρασή του και συνεχίζουν να τον παροτρύνουν τσιγκλώντας τον.

Τέτοιες απερισκεψίες και ξεσπάσματα, έρχεται να προλάβει ή να αποκαταστήσει το τρίγωνο με τον Κρόνο στις 13:30. Η ισορροπία αποκαθίσταται χωρίς αυτό να στερεί κάτι από την ανεβασμένη διάθεση, που το αέρινο αυτό τρίγωνο σκορπίζει σαν σβούρα με θεαματικούς κύκλους.

Η μέρα τελειώνει με μια λαχανιασμένη ανάσα που δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί εύκολα από τη χαρά που αποκόμισε, σαν παιδί που ξεχάστηκε σε μια παιδική χαρά.

Από το βράδυ το τετράγωνο με τον Ήλιο που κορυφώνεται στις 1:44 της 13/3, θα δημιουργήσει μια εσωτερική σύγκρουση για το ψυχολογικό μας ξεφάντωμα, αλλά θα πρέπει να το εκλάβουμε σαν ένα μικρό ατύχημα στο δέρμα, που σκόνταψε πάνω στο ξύλο της τραμπάλας και γρήγορα θα περάσει.

Το πρωινό θα κυλήσει με την επιρροή του τριγώνου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 15:10 και θα κάνει τη διάθεση ονειροπόλα και φευγάτη, με τάσεις εξόρμησης προς τη θάλασσα, ή προς καλλιτεχνικά στέκια για έναν κουλτουριάρικο καφέ, σε καμία περίπτωση όμως η απόλαυση δεν θα θέλει να μας χαλαρώσει, παρά να μας κεντρίσει προς κάτι ιδανικό.

Στις 16.30 η Σελήνη προσγειώνεται στο ζώδιο του Καρκίνου για να μας θυμίσει πως το διάλειμμα τελείωσε και το διάστημα που ακολουθεί, προϋποθέτει συγκέντρωση για ένα δύσκολο διαγώνισμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved