Star Stylist 28 Απριλίου - Οι μπούκλες και οι χαμηλοί κότσοι θα έχουν την τιμητική τους

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 28 Απριλίου - Οι μπούκλες και οι χαμηλοί κότσοι θα έχουν την τιμητική τους

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Πως πέρασε και αυτή η εβδομάδα; Φυσικά δεν έλειψαν ούτε τα καλά αλλά ούτε και τα περίεργα.

Για τα μαλλιά σας σήμερα θα σας πω παρόμοια πράγματα όπως και εχθές. Μην ασχοληθείτε ιδιαίτερα. Οι όψεις δεν βοηθούν πολύ την ομορφιά. Επειδή όμως είναι Σάββατο το χτένισμα θα πρέπει να γίνει. Οπότε η καλύτερη πρόταση είναι το ρομαντικό ύφος στα μαλλιά. Οι μπούκλες και οι χαμηλοί κότσοι θα έχουν ιδιαίτερη επιτυχία.

Στα νύχια σας αποφύγετε τα πολλά-πολλά. Ένα βάψιμο με απαλό βερνίκι ή κάνοντας γαλλικό θα είναι αρκετό. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, προσθέστε ή ζωγραφίστε διακριτικά λουλουδάκια.

Στο μακιγιάζ σας σήμερα οι αποχρώσεις της Ίριδος θα ταιριάξουν με την ενέργεια της ημέρας. Φυσικά οι σκιές στα μάτια σας θα είναι ροζ ή μωβ ή θαλασσί. Προσθέτοντας όμως και το λευκό για να φωτίζει και να μεγαλώνει πιο πολύ τα μάτια σας.

Η συμβουλή της ημέρας: Μπορείτε να αποφύγετε την κούραση που φαίνεται κάτω από τα μάτια. Ένας απλός και γρήγορος τρόπος είναι να βάλετε γάλα σε ένα βαμβάκι και να ταμπονάρετε κάτω από τα μάτια με φορά από έξω προς τα μέσα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Καρκίνες που τις ψάχνουν και αυτές δεν πήραν χαμπάρι, οι Διδυμίνες που ανυπομονούν και το δείχνουν, οι Ζυγίνες που αγκομαχούν και οι Υδροχόες που άλλα λέει η θειά μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved