28 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
28 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



8 έως 9 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένας βοσκός οδηγεί το κοπάδι του στο χωράφι»

Ερμηνεία: Η κλασική περίπτωση του pater familia ή της grand-mama καλής νοικοκυράς. Ο άνθρωπος εδώ, διακρίνεται για την αγάπη για το σπίτι και την μεγάλη οικογένεια, την προσεκτική ανατροφή των παιδιών και τη σωστή αντίληψη των ορίων σε σχέση με όσους προστατεύονται ή εξαρτώνται.

Έντιμος, ειρηνικός, καλόκαρδος αλλά και ενεργητικός, εμπνέει την εμπιστοσύνη στους άλλους και μπορεί να συνεννοείται με τους νέους. Αγαπά τη φύση, έχει διαίσθηση και μπορεί να τα βγάζει πέρα με ευκολία στις αναγκαιότητες της καθημερινότητας.

Το αδύνατο σημείο του είναι ότι αφήνει τελευταίες τις δικές του ανάγκες και κάποια στιγμή μπορεί να νιώσει «ριγμένος» από τις εξελίξεις.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Μη φοβάσαι να κάνεις ένα μεγάλο άλμα. Δεν μπορείς να περάσεις ένα χάσμα με μικρά πηδηματάκια» David Lloyd George

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

«Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με αγγελικές προθέσεις». Αισθησιακή, ρομαντική αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις ...απείρως σεξουαλική δείχνει να είναι η χρονιά σας, ωστόσο υπάρχουν πολλοί «αστερίσκοι». Ο Ποσειδώνας που κάνει ...πάρτι στον χάρτη των γενεθλίων σας, αφήνει ανοικτά πολλά ενδεχόμενα, ακόμη και το να βυθιστείτε σε έναν δυνατό όσο και πλατωνικό έρωτα. Όσον αφορά πάντως τις νέες γνωριμίες, τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται και σίγουρα πέρα από οτιδήποτε άλλο τίθεται θέμα εμπιστοσύνης ή «καθαρότητας» στις σχέσεις σας. Ανάλογο είναι το κλίμα και για όσες ή όσους είναι ήδη δεσμευμένοι, οι οποίοι σε μια απλή εκδοχή μπορεί να βρεθούν σε απόσταση με τον σύντροφο τους αλλά σε μια πιο σύνθετη θα κληθούν να διαχειριστούν ...απιστίες και αμαρτίες. Φυσικά μπορείτε να βιώσετε την ευτυχία σε κάθε της μορφή, ελπίζοντας παράλληλα πως δεν συμμετέχετε άθελα σας σε κάποιο «στημένο» ή διπλό παιχνίδι.

Οικονομικά

Η ομίχλη μπαίνει από παντού στο σπίτι... Θα χρειαστεί να επιδείξετε πολύ μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα ως προς την προστασία των κεκτημένων σας, αφού φαίνεται πως «τραβάτε» τα ...αρπακτικά και τους αετονύχηδες! Θα πρέπει επίσης να μην εμπιστεύεστε άτομα που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια, αφού οι σκοποί τους είναι μάλλον «πονηροί». Ίσως, στην λογική της θυσίας, μια εθελούσια προσφορά εκ μέρους σας, να «καλμάρει» το σύμπαν και να αποφύγετε τα χειρότερα.

Στον αντίποδα, οι πιο τυχεροί, θα δουν να τους χαρίζονται κυριολεκτικά αγαθά ή διακεκριμένα προνόμια.

Γ.Ρ


Οι υποχρεώσεις προηγούνται και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και προνοητικοί για την «κακιά στιγμή». Ακόμη αποφύγετε τις συνεργασίες ή τις «σφικτές» δεσμεύσεις, ιδιαίτερα αν οι όροι τους δεν διασφαλίζουν την ομαλή «έξοδο» σας, στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Τηρώντας αυτούς τους βασικούς κανόνες θα μπορέσετε να διατηρήσετε το «αξιόμαχο» σας σε μια γενικά δύσκολη χρονιά. Στον επαγγελματικό τομέα, ενδέχεται κριθείτε αυστηρά, οπότε ...φυλάξτε τα νώτα σας!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved