Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/4

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους. Σάββατο σήμερα και ξεκινώ με καλλιτεχνικά.

Διάβασα στο gossip-tv πως ο Παπακαλιάτης θα παίξει δίπλα στην Κατρίν Ντενέβ. Χίλια μπράβο του παλικαριού αλλά προς στιγμήν τρόμαξα γιατί υπέθεσα πως ο Παπακαλιάτης θα υπέγραφε και το σενάριο. Και λέω μέσα μου, στάνταρ θα υπάρχει μια «θείτσα» που θα τον γουστάρει και ένας που ενώ έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας (τυφλός, παράλυτος) θα γίνει καλά 2-3 επεισόδια πριν το τέλος. Γιατί τα σήριαλ του Παπακαλιάτη έχουν καλύτερο μέσο όρο τέλεσης θαύματος και από την Παναγιά της Τήνου. Όμως εκεί διάβασα πως θα είναι έργο του Γιάννη Σμαραγδή και κάπως ...ηρέμησα.

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Άρης/Ουρανός = Wi/Vulcanus= Hades/Vulcanus= Βόρειος Δεσμός/Zeus:

Ειδήσεις και μαντάτα που έχουν ως αντικείμενο την βία. Η γλώσσα και ο τρόπος σκέψης έχουν μια επιρροή απέναντι σε ένα κοινό. Η ικανότητα της χρήσης του μυαλού και της ομιλίας. Δυσάρεστες ειδήσεις. Ειδήσεις για αγριότητες στο άκουσμα και μόνο του κινδύνου. Συγκέντρωση. Σχέδια για μια διανοητική εργασία.

Προτιμήστε τις πιο εσωτερικές-διανοητικές εργασίες, αφού όλα τα άλλα ενδέχεται να οδηγήσουν σε οξείες αντιπαραθέσεις. Και όσον αφορά τα μαντάτα, μην πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο!

Αποικία news

-Στην Γαλλία ο Φρανσουά Ολάντ (λίγο πιο ευφυής από τον Πλούτο, το σκύλο στις ταινίες της Disney) που είχε ως σημαία του την επαναδιαπραγμάτευση εισέπραξε ένα τεράστιο ΟΧΙ από την Μέρκελ που έκανε μια ακόμη επίδειξη ισχύος... Εμείς όμως δεν μασάμε. Θα πάμε να διαπραγματευτούμε και να τους τρίξουμε τα δόντια. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους πως οι δικοί μας πολιτικοί αρχηγοί είναι παλικάρια!

-Από την άλλη ο Βλαδίμηρος στέλνει Ρώσους εμπειρογνώμονες-παρατηρητές στην Ελλάδα για νοθεία. Και ξέρεις, καλέ μου αναγνώστη, ο Βλαδίμηρος τα ξέρει καλά. Στον Πουτιν ....πουτινιές δεν περνάνε. Εγώ βέβαια πάντα θα πιστεύω ότι στην Ελλάδα γίνονται όλα με βάση το γράμμα του νόμου και ότι όλες οι διαδικασίες είναι αδιάβλητες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το πιο βασανιστικό μαρτύριο δεν είναι η φερόμενη ως κόλαση. Πραγματική κόλαση είναι η άδεια καρδιά»

Χαλίλ Γκιμπράν

Το τραγούδι της ημέρας: Λόγω των ιδιαίτερα συναισθηματικών ημερών θα βάλουμε τον Τόλη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved