Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Παπασταύρου Λίντα
Τα SOS της εβδομάδας

Από 28 Απριλίου έως 4 Μαΐου

Εβδομάδα δύο ταχυτήτων είναι η τρέχουσα, αφού μέχρι και την Τρίτη γίνεται «πανικός» στους ουρανούς κι ύστερα ...σιωπή!

Όσον αφορά τις σημαντικές αγορές καλό είναι να γίνουν από την Τετάρτη και ύστερα, αφού οι προηγούμενες ημέρες είναι πολύ ...sos!

Μια πρώτη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι η διαρκής (κρατάει σχεδόν όλη την εβδομάδα) σύνοδος του Ερμή με τον αστρικό Ήλιο, μια όψη που προάγει την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα και αναμένεται να «δώσει» πολλές μετακινήσεις, επαφές και ταξίδια.

Επίσης, δεν μπορεί να μην επισημανθούν και δύο ακόμη «κρυφές» όψεις με την συμμετοχή αργών πλανητών, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν συνολικά (και ενίοτε επί προσωπικού) τις εξελίξεις.

Η αντίθεση του αστρικού Δία με τον τροπικό Κρόνο, αναμένεται να οξύνει τις αντιπαραθέσεις μεταξύ δύο αντιμαχομένων παρατάξεων ή στρατοπέδων, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Το δε τετράγωνο της Δήμητρας με τον αστρικό Ποσειδώνα, εκτός από την «ομίχλη» που ρίχνει στην επικοινωνία, το πιθανότερο είναι να «στοχεύσει» και στις «φημολογούμενες» δημοσκοπήσεις, με κύριο σκοπό βέβαια την παραπλάνηση.

Από την άλλη πλευρά η ίδια όψη ενισχύει ουσιαστικά την καλλιτεχνική έκφραση, ιδιαίτερα εκείνη που απευθύνεται στο κοινό.

Το Σ/Κ πάντως είναι αρκετά ομιχλώδες και αρετές όπως η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η σαφήνεια να λείπουν σε διακοπές... Το «όπου φύγει, φύγει» κυριαρχεί όμως και στις επιλογές μας, αφού ο Ποσειδώνας είναι ...εδώ! Φυσικά κάθε φυγή-χαλάρωση μπορεί να συνδυάζεται με το πλεονέκτημα μιας «άφθαρτης» καθημερινότητας -γι' αυτό εξ άλλου γίνεται- μπορεί όμως να έχει και τις παρενέργειες της, ιδιαίτερα αν είναι ολίγον ανθυγιεινή. Ας προσέξουμε τουλάχιστον τι και πόσο ...πίνουμε!

Μεγάλη προσοχή απαιτείται και στις συναλλαγές μας με αγνώστους που το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσουν να μας παραπλανήσουν ή να μας παγιδεύσουν. Ανάλογες επιφυλάξεις συστήνονται και για κάποιους «φίλους», που δεν «παίζουν» καθαρά. Όπως και να 'χει τα «καρφώματα» είναι πολύ της μόδας...

Όσον αφορά τα αισθηματικά, οι πιο ρομαντικές κι ευαίσθητες ψυχές μπορεί να βρουν τον παράδεισο τους, ανεξάρτητα με το αν όλα αυτά που θα βιώσουν έχουν και την ανάλογη συνέχεια.

«Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη,

δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει»

Η Πρωτομαγιά αναμένεται να είναι έντονη, με πολλούς από εμάς να βρίσκονται στα χαρακώματα. Πιο πολύ «εργατική», παρά ανθοστόλιστη, ενδέχεται να αποδειχθεί μια ημέρα συγκρούσεων αλλά και δραστικών πρωτοβουλιών.

__________

Το Σάββατο ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον αστρικό Ποσειδώνα και κάθε οικονομική συναλλαγή χρωματίζεται από την αβεβαιότητα..

Main stream: Απόκρυψη, παραλλαγή, φυγή από τα δύσκολα. Χαλάρωση, ύπνος. Καλλιτεχνικές-πολιτιστικές δραστηριότητες.

SOS: Αποπλάνηση, παραπλάνηση, εξαπάτηση. Ματαίωση, απόσταση, εξαφάνιση. Κλοπές.

__________

Την Κυριακή, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, φέρνει στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές ενός underground κόσμου, ενίοτε και την ...ζώνη του λυκόφωτος! Μυστήρια και αινίγματα αναζητούν την λύση τους, ενώ όσον αφορά το χρήμα, φαίνεται πως δεν κάνει μόνον τον κόσμο να γυρίζει αλλά και να στενάζει...

Main stream: Μεταλλαγή, αναγέννηση. Το τέλος ενός κύκλου. Έρευνες, αποκαλύψεις. Εξάρθρωση παράνομου κυκλώματος. Υποστήριξη από ισχυρούς κύκλους. Αναγνώσματα και θεάματα αγωνίας ή μυστηρίου.

SOS: Ψυχολογικά δράματα, ένα επώδυνο τέλος. Έκθεση στην δράση του κοινωνικού «περιθωρίου». Οικονομικοί ή συναισθηματικοί εκβιασμοί, τετελεσμένα.

__________

Την Τρίτη, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον αστρικό Άρη, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Γνωρίζουμε βέβαια πως συνήθως ότι φέρνει ο «κόκκινος πλανήτης» είναι προσωρινό κι έτσι αρκεί να ξεφύγουμε από την «κατάρα» της κακιάς στιγμής. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως ίσως να υπάρξουν παρενέργειες εξ αιτίας της παράπλευρης συμμετοχής του Ποσειδώνα. Πρακτικά, το «κρυφό» τ-τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο, τον Άρη και τον Ποσειδώνα, ορίζει ένα «ύποπτο» πενθήμερο ίντριγκας και δολοπλοκιών, με την λίστα των ενδεχόμενων προβλημάτων να είναι αρκετά μακριά...

Main stream: Δυναμικές πρωτοβουλίες, αμεσότητα «ξεκόλλημα». Υψηλές επιδόσεις, αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο. Αθλητισμός, γυμναστική, χορός. Εντατική εργασία.

SOS: Έριδες, ανταγωνισμοί, νεύρα. Αυθαιρεσίες, αυταρχισμός, αυτοδικία. Συγκρούσεις, ατυχήματα. Καψίματα, σπασίματα, τρυπήματα. Θόρυβος, αναστάτωση.

Και επιπλέον, ελέω ...Ποσειδώνα: Τοξικές προσβολές, δηλητηριάσεις. Κίνδυνοι από το υγρό στοιχείο. Ψυχικές επιθέσεις, «μάτιασμα». Απιστία, προδοσία. Αστοχία, λάθος συναγερμός.

__________

Από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή η μόνη όψη που γίνεται είναι ένα εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη και από αυτήν την άποψη όλα βαίνουν καλώς. Τόσο οι αγορές και οι καθημερινές δραστηριότητες, όσο και οι ανθρώπινες σχέσεις παίρνουν έναν αποδοτικό ή ευχάριστο χαρακτήρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved