27 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

27 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

7 έως 8 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένα καθρεφτισμένο είδωλο πάνω στο νερό»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, μπορεί να εμπνέεται και να καθοδηγείται από ένα βαθύ θρησκευτικό συναίσθημα, μια πίστη που θα του δώσει εσωτερική γαλήνη, μα αν οι επιδιώξεις του είναι υλικές, θα μείνει μάλλον ανικανοποίητος.

Μπορεί να βρει το δρόμο του, αγαπώντας τη δουλειά του και τον αγώνα της ζωής, ωριμάζοντας από μικρός. Πρέπει να διδαχθεί απ' το μύθο του σκύλου που πέταξε το κόκαλο που κρατούσε για να πιάσει το είδωλο του στη λιμνούλα και να μην αφήνεται σε ονειροπολήματα και ανεδαφικές επιδιώξεις που θα τον απομακρύνουν από την πραγματικότητα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο Θεός δεν έχει θρησκεία» Μαχάτμα Γκάντι

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όσον αφορά τις επισημότητες και τις ...τελετές, όλα βαίνουν καλώς! Ακόμη όμως κι αν δεν έρθει κάτι τόσο θεαματικό, οι γνωριμίες σας με διακεκριμένα άτομα θα σας δώσουν το δικαίωμα να ελπίζετε στο καλύτερο. Για όσες ή όσους είναι ήδη δεσμευμένοι, προμηνύονται κάποιες «αναταράξεις», οι οποίες ωστόσο τελικά θα κάνουν καλό στην σχέση, ανανεώνοντας την.

Οικονομικά

Τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα, οι εξελίξεις θα είναι υπέρ σας και θα έχετε την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων κύκλων. Βέβαια καλό είναι να μην αρκεστείτε στα έτοιμα και να πασχίσετε με κάθε μέσον για την προώθηση των στόχων και του έργου σας. Ήρθε η στιγμή να βγείτε προς τα έξω, αποκαλύπτοντας τις δυνατότητες σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved