Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/4

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Καλημέρα στους απανταχού φίλους της στήλης. Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για συζητήσεις. Έτσι και εγώ λέω να πω τα δικά μου για τα πολιτικά. Είδα το βίντεο της Κατερίνας Μουτσάτσου «I'm Hellene» και ομολογώ μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν θα μπω στο τριπάκι για το αν ήταν αντιγραφή ή όχι. Με ενδιαφέρει πως εκθέτει σωστά την κατάσταση μιας χώρας. Της Ελλάδας! Και που μιλάει για την υπερηφάνεια αλλά και για το τι χρωστάει ο Δυτικός πολιτισμός.

Και όταν σε λίγα χρόνια (πολύ λίγα) θα μιλούν πάλι για το ελληνικό θαύμα, θα δείτε και το κατάντημα των γιγάντων (με πήλινα πόδια) της Ευρώπης. Η συνέχεια στο Γ' και τελευταίο μέρος των «χρησμών» για τις εκλογές...

Η εξίσωση της ημέρας

Ποσειδώνας= Πλούτωνας/Vulcanus= Cupido/Hades:

Για να μην δει έξοδο από μια κρίση. Για να εξαπατηθούν για τις δυνατότητες των αλλαγών και των μετασχηματισμών. Δυσάρεστες αλλαγές. Διάλυση μιας συνεργασίας. Αναλήθεια.

Σε πολιτικό επίπεδο, ουδέν ...περίεργο! Οι «λυκοφιλίες» έχουν πάντα τις παρενέργειες τους. Επί προσωπικού, καλό είναι να μην υπολογίζετε σε βοήθειες και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, αμυνόμενοι «υπέρ βωμών και εστιών».

Metropolis news

-Η λεγόμενη ελίτ της Ευρώπης έχει να επιδείξει στην Παγκόσμια ιστορία δύο καταστροφικούς πολέμους, κατακτημένες αποικίες και σκλάβους. Και χτυπά τους Έλληνες κατά το δόγμα Κίσινγκερ. Χτυπούν πατρίδα, θρησκεία και γλώσσα πράγματα τα οποία τόσο οι Αρχαίοι όσο και οι Νεοέλληνες υπερασπίστηκαν.

-Ο Friedrich Wilhelm Nietzsche είχε κάποτε πει: «Σχεδόν σε κάθε εποχή, οι διαδοχικοί πολιτισμοί προσπάθησαν με αγανάκτηση να αποσείσουν τον ζυγό των Ελλήνων, γιατί κάθε προσωπική δημιουργία, ενώ εκ πρώτης όψεως θαυμαζόταν ειλικρινά σαν πρωτότυπη, δίπλα σε αυτούς έχανε ξαφνικά το χρώμα και τη ζωντάνια της και γινόταν έκτρωμα αδέξιας μίμησης και γελοιογραφία. Και κάθε στιγμή ξεσπάει για μια ακόμη φορά η υπόκωφη οργή, η μαζεμένη στα βάθη της καρδιάς εναντίον αυτού του αλαζονικού λαού, που είχε την τόλμη να χαρακτηρίζει με το επίθετο «βάρβαρος» κάθε τι που ήταν ξένο. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, λέμε, που διεκδικούν ανάμεσα στους λαούς μια ξεχωριστή θέση; Όμως, ούτε ο φθόνος, ούτε η αχαλίνωτη συκοφαντία και η οργή κατόρθωσαν να αγγίξουν την αυθάδη τους γαλήνη. Γι' αυτό μπροστά στους Έλληνες νιώθουμε ντροπή και δέος. Ας τολμήσουμε, επιτέλους, να διαλαλήσουμε πως οι Έλληνες κρατούν στα χέρια τους τα χαλινάρια της τέχνης, όπως άλλωστε και κάθε τέχνης.»

-Επίσης είχε πει πως «Δὲν ὑπάρχει λαὸς εἰς τὸν κόσμο ὁ ὁποῖος νὰ ἔχη προσφέρει τόσα εἰς τὴν ἀνθρωπότητα, ὅσα ὁ Ἑλληνικὸς, καὶ νὰ ἔχη καταπολεμηθεῖ τόσον πολὺ, ἀπὸ τόσους πολλοὺς λαοὺς, οἱ ὁποῖοι δὲν προσέφεραν τίποτα εἰς αὐτὴν».

Έτσι, έχοντας όλα αυτά υπόψη τους, στις 6/5 οι ¨Έλληνες ψηφοφόροι θα πρέπει να πάνε με νοοτροπία ελεύθερου σκοπευτή στην κάλπη. Μπαμ και κάτω!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ανασκάπτοντας λάθη, οι άνθρωποι χάνουν καιρό, αντί για να τον ξοδέψουν στην αναζήτηση των αληθειών»

Βολταίρος

Το τραγούδι της ημέρας: Μια συνεργασία σπάνιας ομορφιάς και ποιότητας Luciano Pavarotti & Eros Ramazzotti - Se Bastasse Una Canzone

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved