26 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

26 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



6 έως 7 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένα σφαγμένο γουρούνι στην προθήκη κρεοπωλείου»

Ερμηνεία: Η μοίρα αυτή δεν προικίζει τον άνθρωπο με ιδιαίτερη ευφυΐα αλλά οπωσδήποτε με κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα, όπως η ασυνήθιστη ομορφιά, το θάρρος ή και τα δυο μαζί. Ο κίνδυνος βέβαια από το έλλειμμα σε πνευματικότητα είναι το να εξελιχθεί σε υπερφίαλο και ματαιόδοξο άτομο, πράγμα που θα έχει σαν αποτέλεσμα μάλλον να τον αντιπαθούν παρά να τον θαυμάζουν. Το θέμα είναι να μάθει τα όρια του και να ευγνωμονεί το σύμπαν για τα υλικά αγαθά που του προσφέρει, χωρίς κομπασμούς.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Μέτρον άριστον» Κλεόβουλος ο Λίνδιος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αρκετά «ζωηρή» αναμένεται να είναι η χρονιά σας κι αυτό βέβαια, όπως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Από τη μια, μπαίνοντας σε διεκδικήσεις και ανταγωνισμούς μπορείτε να κερδίσετε το «τρόπαιο» της αρεσκείας σας, από την άλλη όμως δεν θα λείψουν και οι ανεπιθύμητες παρενοχλήσεις, διανθισμένες μάλιστα με ίντριγκες, «λόγια» και σε κάποιες περιπτώσεις «στημένες» καταστάσεις. Όσον αφορά τους ήδη δεσμευμένους, είτε θα κληθούν να αντιμετωπίσουν από κοινού με τον σύντροφο τους κάποιες έξωθεν πιέσεις, «δένοντας» ακόμη περισσότερο την σχέση τους, είτε θα αναλωθούν σε έναν θορυβώδη, έντονο αλλά ευτυχώς προσωρινό «εμφύλιο».

Οικονομικά

Ο άνεμος είναι ούριος κι αν δεν πέσετε σε «χοντρά» λάθη το τέλος της χρονιάς θα σας βρει σε καλή κατάσταση, τουλάχιστον καλύτερη από το ξεκίνημα της. Ένα από τα λάθη που θα μπορούσαν να στοιχίσουν ακριβά είναι η εμπλοκή σας σε υπόγειες ή «σκοτεινές» διεργασίες με σκοπό όχι μόνον το κέρδος αλλά πολύ περισσότερο την ...ζημία των ανταγωνιστών σας. Μην γνωρίζοντας αυτά τα «κατατόπια» κινδυνεύετε άμεσα να πέσετε στον λάκκο που εσείς ανοίξατε. Παράλληλα βέβαια θα πρέπει να έχετε το νου σας σε ανάλογες κινήσεις από την «απέναντι όχθη». Κι όσο περισσότερο ψάξετε ή διερευνήσετε τις άνομες προθέσεις των άλλων, τόσο το καλύτερο για σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved