Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 28/4

Σελήνη στον Καρκίνο

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 28/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Η μυστηριώδης γυναίκα προετοιμάζεται για να περάσει ένα συγκινησιακό και εύθραυστο διήμερο στο οικείο περιβάλλον της, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Καρκίνου σήμερα 26/4 στις 8:44 το πρωί.

Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 14:10 το μεσημέρι, επηρεάζει από το πρωί χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο για λογικές και μεθοδικές κινήσεις.

Ο ρομαντισμός, η έμπνευση, η νοσταλγία και η φαντασία μας κάνουν να ξεφεύγουμε από την ωμή καθημερινότητα, αναζητώντας διεξόδους σε οτιδήποτε μπορεί να μας ταξιδέψει και να μας κάνει να βιώσουμε συναισθήματα ξεχασμένα. Το διάστημα αυτό ονειροπολούμε, φοράμε ρούχα που μας κάνουν να αισθανόμαστε πως μεταβαίνουμε στην εποχή του μεταπολεμικού Παρισιού, ενώ η ατμοσφαιρική μας διάθεση μας ωθεί να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο αράζουμε και γαληνεύουμε.

Στις 17:50 το εξάγωνο με τον Άρη ωθεί τη δράση μας σε πρωτοβουλίες που μοιάζουν με ανθοδέσμες που συνοδεύονται από ερωτικές προτροπές.

Το μόνο που χρειάζεται να προσέξουμε, είναι η κυκλοθυμία η οποία εμποδίζει την ομαλή έκβαση των επιδιώξεών μας. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο τετράγωνο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 21:16 το βράδυ, κάνοντάς μας ιδιαίτερα ορμητικούς, ξεπερνώντας την πρωινή αβρότητα.

Η κορύφωση όμως του εξαγώνου με τον Ήλιο στις 22:32 το βράδυ, μας επαναφέρει στη συναισθηματική μας ισορροπία, προσφέροντάς μας μια ευκαιρία για ένα απολαυστικό βράδυ, γεμάτο ενέργεια, καλή επικοινωνία και πολλές ανταποδώσεις.

Στις 27/4 πλέον στις 3:31 το πρωί, η αντίθεση με τον Πλούτωνα σηματοδοτεί μια συναισθηματική σφοδρότητα, την οποία βιώνουμε και ξενυχτάμε επάνω της με την επιμονή και το σθένος των μοιρολογήτρων.

Στις 7:34 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με άστατη διάθεση, αρκετό εκνευρισμό και άφθονη ένταση.

Η παρόρμηση και το άγχος μας κάνουν να ξεχνάμε κάποιες υποχρεώσεις μας, είμαστε αφηρημένοι και ασυγκέντρωτοι, ενώ αν έχουμε κανονίσει ένα σημαντικό ραντεβού, καλό θα ήταν να τα αναβάλλουμε. Η σκέψη δεν εστιάζεται, είναι ανήσυχη και γίνεται κακός σύμβουλος για αποφάσεις πάσης φύσεως.

Η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει με τον ίδιο εκνευρισμό έως το απόγευμα που η επιρροή του εξαγώνου με τον Δία που κορυφώνεται στις 22:58 το βράδυ, μας βγάζει από την υπερένταση, βάζοντας όμως πολλούς σε μια άλλη.

Η υπερβολή της όψης, δίνει έναυσμα για περαιτέρω απαιτήσεις και δραστηριότητες, που δεν έχουν την τάση να αποτύχουν, έχουν όμως την τάση να παρερμηνευτούν. Η υπερβολική δοτικότητα δεν είναι ενδεικτική αυτό το βράδυ.

Στις 28/4 στις 10:04 το πρωί το τετράγωνο με τον Κρόνο μας κατσουφιάζει, δημιουργώντας αναστολές, ανασφάλειες, απορίες και αμφισβητήσεις. Κάνουμε συνεχώς έναν απολογισμό, συνειδητοποιώντας τα κενά της ανεπάρκειας.

Η διάθεσή μας αρχίζει να αλλάζει και να γυρίζει αντίστροφα με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα στις 19:12 το απόγευμα, που μας δίνει μαθήματα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved