Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/4

Εξισώνει ο Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του astrology.gr, και όχι μόνον καθ' ότι μαθαίνω πως τα «μαντάτα» της στήλης φθάνουν τελικά σε πολλά μάτια.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος = Δήμητρα= Hades/Apollon = Ερμή/Ποσειδώνα = Σελήνη/Vulcanus= Άρη/Πλούτωνα:

Προβλήματα με διανομή και επάρκεια τροφίμων. Διατροφικό σκάνδαλο. Ημέρες που φέρνουν πολλά εμπόδια. Το άτομο που χειρίζεται τα απορρίμματα και τα κουρέλια. Το άτομο που εξετάζει την επιστήμη της ιστορίας ή τη γνώση του παρελθόντος. Ένα μυαλό δεκτικό στην σκέψη. Το άτομο που προκαλεί το δημόσιο ενδιαφέρον. Η καθημερινή ύπαρξη μαζί με ανθρώπους του δημόσιου ενδιαφέροντος και επιρροής. Σχέδιο της ημέρας. Το άτομο που εξυπηρετεί την αστική διοίκηση. Προβλήματα από ζητήματα διατροφικών και περιβαλλοντολογικών αποκαλύψεων.

Μια ημέρα κατάλληλη για δικτύωση και «πονηρές» επαφές με ουσία και δεν εννοώ ερωτικού περιεχομένου. Προσέξτε μόνον το τι και πόσο τρώτε.

Αποικία news

-«Κάτσε κάτω απ' τις μίζες»... Πρώτος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ο (Ζυγός) Πύρρος Δήμας. Μεγάλη επιτυχία του Vangel που τον «έψησε», με την συνδρομή του Κρόνου προφανώς... Ρίγη συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας μας πρόσφερε ο Πύρρος σε Ολυμπιάδες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα και δικαίως η Ελλάδα του στάθηκε και με το παραπάνω. Διορισμός στον Στρατό, άδειες ΟΠΑΠ και φυσικά μηνιάτικο παχυλό. Τώρα έρχεται να δώσει τον αγώνα από τα έδρανα της Βουλής, με μια χώρα βυθισμένη στο χρέος με έναν λαό που σε λίγο -αν δεν το κάνει ήδη- θα τρώει από τα σκουπίδια. Πύρρο, συγγνώμη, σαν αθλητής είσαι γραμμένος στο Πάνθεον της Ιστορίας αλλά μια μάνα που μεγαλώνει τα παιδιά της με 400 € σηκώνει απείρως μεγαλύτερα βάρη από όλα τα ρεκόρ σου μαζί. Εύχομαι ολόψυχα να μην αμαυρώσεις το όνομα που με τόσο κόπο έκτισες.

-Ο Vangel είπε πως εάν βγάλουν και τα δυο κόμματα 50% ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟΝ τότε θα έχουμε συγκυβέρνηση. Προφανώς εννοεί τις βουλευτικές έδρες και όχι το ποσοστό επί των ψηφισάντων. Έλα όμως που ο εκλογικός νόμος ευνοεί το 3ο, το 4ο και ...βάλε κόμμα σε βάρος του 2ου. Οπότε βλέπω πολλούς να ψηφίζουν ΚΚΕ και ΔΗΜ. ΑΡ!

-Ο Υπουργός Υγείας είπε πως το 2013 μπορεί να κλείσουν νοσοκομεία. Υπουργέ μου τι σας κάνει τόσο αισιόδοξο πως θα αντέξει η χώρα μέχρι τότε;

Το απόφθεγμα της ημέρας: Εδώ, στην Ελλάδα συνηθίσαμε από το «λεφτά υπάρχουν» στο «δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε» και από το» δεν υπογράφω καμιά δέσμευση» στο «να βάλω και 2-3 υπόγραφες παραπάνω να τις έχουμε για ρεζέρβα» (Δικό μου)

Το τραγούδι της ημέρας: Radiorama –Yeti γιατί στα 80'ς η μουσική μετρούσε διαφορετικά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved