Star Stylist 26 Απριλίου - Όμορφα πόδια

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 26 Απριλίου - Όμορφα πόδια

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Μετά από μια υπέροχη ημέρα χθες (όπως το πάρει βέβαια ο καθένας) ήρθε και η σημερινή για να μας πει ότι μόνο σοβαρές προτάσεις ομορφιάς πρέπει να δεχτούμε!

Για τα μαλλιά σας είναι μια σχετικά καλή ημέρα για κούρεμα, αρκεί να μην αλλάξετε την γραμμή που ήδη έχετε. Διαλέξτε απλές γραμμές, επειδή τα μαλλιά μπορεί να ζητάνε το κούρεμα μόνο για να τους χαρίσει παραπάνω ζωντάνια.

Για τα πόδια σας τι άλλο θα μπορούσα να προτείνω σήμερα; Ο λόγος γίνεται για τον κάλο μας (των ποδιών εννοώ), όπως λέει και ένα τραγούδι «άλλο να έχεις κάλο και άλλο να έχεις Kalos»! Ξέρετε την διαδικασία. Βάλτε ποδαράκια στο νερό και προσπαθήστε να ασχοληθείτε με αυτούς που δρουν ανενόχλητοι στα πόδια σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνθη μολόχας για να μαλακώσουν, ώστε να είναι πιο εύκολη η αφαίρεσή τους.

Στο μακιγιάζ σας δώστε ένα ρομαντικό τόνο. Διαλέξτε ζεστές αποχρώσεις που δεν θα αλλάξουν ολοκληρωτικά την εμφάνιση σας και κρατήστε το μακιγιάζ σε απαλούς τόνους.

Η συμβουλή της ημέρας: Ένας φυσικός τρόπος για να φύγουν οι κάλοι είναι εάν ψήσετε μια σκελίδα σκόρδο μέχρι να μαυρίσει. Κόψτε την στη μέση και μετά βάλτε την πάνω στον κάλο και καλύψτε την με ένα τσιρότο. Καλό θα είναι να την αφήσετε όλη την νύχτα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Πρώτες και καλύτερες οι Αιγοκερίνες που δίνουν ρεσιτάλ από χθες, οι Καρκίνες που θέλουν και αυτές μερίδιο, οι Κριαρίνες που συνεχίζουν να κάνουν τον τουρίστα και οι Διδυμίνες που ξεμυαλιστήκαν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved