Star Stylist 25 Απριλίου - Η ομορφιά είναι με το μέρος μας!

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 25 Απριλίου - Η ομορφιά είναι με το μέρος μας!

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Σίγουρα η ημέρα φαίνεται από το πρωί και το σύνθημα μας για σήμερα είναι «ημέρα χωρίς χαμόγελο, είναι χαμένη ημέρα». Δεν χωράνε αναβολές! Κατευθείαν στην κομμώτρια και την μανικιουρίστα. Καλημέρα λοιπόν με πολύ άστρο-ομορφιά!

Στα μαλλιά σας ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι διαφορετικό και σίγουρα κάτι ανοιξιάτικο! Φροντίστε να ανανεωθείτε κάνοντας ένα καινούριο κούρεμα, ένα διαφορετικό χρώμα και ένα εντελώς διαφορετικό αλλά νεανικό χτένισμα. Η ομορφιά είναι με το μέρος μας!

Στα νύχια σας είναι μια πολύ καλή ημέρα για μανικιούρ ή και πεντικιούρ. Η ημέρα σας προσφέρει μια χαρούμενη διάθεση η οποία σας βοηθάει να την μεταφέρετε στα νύχια σας. Διαλέξτε χαρούμενα χρώματα όπως το πορτοκαλί και το ροζ και κάντε απαλά σχέδια με λευκό!

Στο μακιγιάζ σας σήμερα πρέπει να δώσετε φως. Διαλέξτε ροζ, πορτοκαλί και μωβ σκιές. Κάντε συνδυασμούς με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και φορέστε την άνοιξη στο πρόσωπό σας. Προς το απόγευμα για να κάνετε ένα πιο βραδινό μακιγιάζ προσθέστε ένα σκούρο μολύβι.

Η συμβουλή της ημέρας: Βάλτε αμυγδαλέλαιο στα μαλλιά σας για 15 λεπτά πριν το λούσιμο. Δρα σαν απολεπιστικός παράγοντας (για όσες υποφέρουν από ξηροδερμία ή πιτυρίδα) και είναι πλούσιο σε βιταμίνες.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Όλες οι ανέμελες γυναίκες, οι Διδυμίνες που κάνουν αλλαγές στην κόμη τους και τους πάει πολύ, οι Υδροχόοες που κάνουν μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουν το look αλλά δεν τα καταφέρνουν και οι Ζυγίνες που περιμένουν να ξεκουμπιστεί ο Κρόνος μπας τους φύγει λίγο το φορτίο αλλά αργεί ακόμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved