Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/4

Εξισώνει ο Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα στους αναγνώστες του astrology.gr. Η άνοιξη εδραιώνεται, οι εκδρομές είναι in και τα δυο «μεγάλα» κόμματα κόβουν εισιτήρια αβέρτα. Ο δε κ Πάγκαλος, λέει πως δεν θα τον χάλαγε να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ούτε κι εμάς Θόδωρε, διάλεξε λοιπόν... Μποτσουάνα ή Μπουργκίνα Φάσο;

Η εξίσωση της ημέρας

Admetos= Ερμής/Zeus= Άρης/Δίας= Αφροδίτη/Δίας:

Σκέψεις για μια σκληρή αρχή. Διαταγές για λίγους. Αποβολή. Η παύση μιας ευτυχισμένης δραστηριότητας. Μειωμένη τύχη αλλά εύνοια από τους φίλους.

Επί προσωπικού, φαίνεται πως είναι η στιγμή για μια ριζική αναθεώρηση. Γενικότερα, σε πολιτικό επίπεδο να προσέχετε γιατί αρχίζει η «παράσταση» των σκιών και της λάσπης.

Αποικία news

-Επίδειξη ισχύος θέλει να κάνει ο Vangel και στις 4 Μαΐου σε πείσμα όλων σχεδιάζει να γεμίσει το Σύνταγμα. Βαγγέλη, όταν εννοείς στο Σύνταγμα εννοείς όλη την Πλατεία ή εκεί μπροστά στις σκοπιές της Προεδρικής Φρουράς; Γιατί στην αλλαγή, 4 οι τσολιάδες συν ένας ο αξιωματικός, μάνι-μάνι έτοιμη η εμπροσθοφυλακή...

-Η Αννούλα Φον Μπίλντεμπεργκ μίλαγε σε ένα μεζεδοπωλείο στην Καισαριανή, μιλάμε φίσκα στον κόσμο 40 άτομα με μαγείρους και σερβιτόρους. Μόλις την πήρανε μυρωδιά οι «απέξω» άρχισαν τα «γαλλικά» ενώ στο τσακ την γλύτωσε να μην την τηγανίσουν σαν κουτσομούρα.

-Υπάλληλοι Εφετείου κατέβαζαν υλικό παιδικής πορνογραφίας. Μα καλά αναρωτιέμαι πόση ανωμαλία δέρνει τον κόσμο. Τόσα ωραία «μωρά» 18+ υπάρχουν και εσείς θέλετε βρέφη. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο Νόμος πρέπει να πετάει το κλειδί της αποφυλάκισης στον Καιάδα.

Το απόφθεγμα της ημερας: «Πάντα είναι ο κατάλληλος χρόνος για να κάνεις αυτό που είναι σωστό» Martin Luther King

Το τραγούδι της ημερας: Rock the Night –Europe

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved