24 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

24 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



4 έως 5 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένα βόδι ξαπλωμένο ήσυχα στο λιβάδι»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, λατρεύει τη φύση και συγχρόνως χαίρεται την επικοινωνία στις απλές και καθημερινές της μορφές. Είναι ήσυχος, ταπεινόφρων και δουλευτής, ολιγαρκής κι ευτυχισμένος, ζώντας από τους κόπους του. Συνήθως φιλοσοφεί με γνώμονα τις απλές αξίες της ζωής. Δεν είναι ωστόσο απίθανο αυτός ο τόσο ήρεμος άνθρωπος να κρύβει μέσα του μια έντονη ανάγκη για ταξίδια και περιπέτειες.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η μετριοφροσύνη είναι το πιο σίγουρο δόλωμα όταν ψαρεύεις επαίνους» Λόρδος Τσέστερφηλντ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από την μια πλευρά οι ουρανοί ευνοούν τις «δυνατές» σχέσεις με ουσία και βαθύ περιεχόμενο, από την άλλη ωστόσο φαίνεται πως θα πρέπει ταυτόχρονα να κινηθείτε ανάμεσα σε ίντριγκες και κακόβουλες προθέσεις που ενδέχεται να δυσκολέψουν αρκετά την ομαλή επικοινωνία με τον σύντροφο σας. Οι «στημένες» καταστάσεις δεν θα λείψουν, γι' αυτό είναι σκόπιμο να μην κινείστε ανυποψίαστα. Ακόμη, θα πρέπει να γνωρίζετε πως ουσιαστικά βρίσκεστε σε μια φάση «μεταμόρφωσης» και δεν αποκλείεται να «βουτήξετε» τόσο βαθιά, ώστε τελικά να αλλάξετε ριζικά τις αντιλήψεις και την εικόνα σας για αυτά που σας κάνουν πραγματικά ευτυχείς.

Οικονομικά

Η ζωή σας καλεί να αναλάβετε δυναμικές πρωτοβουλίες, σπάζοντας ενίοτε και μερικά «αυγά». Η διαπίστωση πως ο καθένας τελικά κοιτάζει το συμφέρον του, θα συμβάλλει στο να ξεπεράσετε ενδοιασμούς σε σχέση με τις ισορροπίες που πρέπει να κρατήσετε, ακόμη κι αν αυτό απαιτήσει σκληρές μάχες και διεκδικήσεις. Επιπλέον θα χρειαστεί να ψάξετε δίκην ...Σέρλοκ Χολμς κρυφές παραμέτρους και κακόβουλες προθέσεις που απειλούν να φράξουν τον δρόμο σας. Τελικά, μόνον βάζοντας «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του» θα μπορέσετε να προχωρήσετε με τον τρόπο που επιθυμείτε.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved