Star Stylist 24 Απριλίου - Ξεχάστε τα κρεπαρίσματα και τα στημένα χτενίσματα

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 24 Απριλίου - Ξεχάστε τα κρεπαρίσματα και τα στημένα χτενίσματα

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Η ομορφιά σήμερα έχει άρωμα φρεσκάδας και νιότης, ακόμα και αν δεν έφτασε ακόμα στην μύτη σας, βάλτε ένα αιθέριο έλαιο γιασεμιού που ξεμπλοκάρει τις ενέργειες και σίγουρα θα σας μυρίσει. Δώστε ένα τόνο ανεμελιάς στην καθημερινότητα σας!

Στα μαλλιά σας σήμερα το καλύτερο είναι να δώσετε ένα ελαφρύ στυλ. Ξεχάστε τα κρεπαρίσματα και τα στημένα χτενίσματα. Η ενέργεια της ημέρας ζητάει να αναπνεύσετε και εσείς και τα μαλλιά σας. Ο καλύτερος τρόπος για να σας περιγράψω ακριβώς το σημερινό στυλ είναι «ανεμοφυσίματα... με ανεμοξεμαλιάσματα!». Το μόνο που δεν θα πρέπει να σκεφτείτε σήμερα είναι το κούρεμα... Θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Στα νύχια σας ό, τι τρελό και παλαβό σκεφτείτε είναι το πιο κατάλληλο βάψιμο για σήμερα. Παρατήρησα κάτι νύχια που μου άρεσαν πολύ. Υπήρχε σε κάθε νύχι διαφορετικό χρώμα βερνίκι αλλά όλα σχεδόν σε αρμονία μεταξύ τους. Για τις λιγότερο εκκεντρικές, οι πορτοκαλί αποχρώσεις θα είναι ιδανικές.

Στο μακιγιάζ σας σήμερα μην κάνετε υπερβολές. Βάλτε απαλές αποχρώσεις για να έχετε νεανικά αποτελέσματα. Η φρεσκάδα σήμερα θα κερδίσει με διαφορά (αυτό σημαίνει να κοιμηθείτε καλά το βράδυ, βάζοντας μάσκα ματιών). Οπωσδήποτε βάλτε ρουζ σε κοραλλί απόχρωση, μάσκαρα και lip-gloss. Νέες, ωραίες και πάνω από όλα φρέσκες!

Η συμβουλή της ημέρας: Διαλέξτε να φορέσετε ένα άρωμα που να είναι φτιαγμένο από λουλούδια και να σας δίνει σε όλη την διάρκεια της ημέρας φρεσκάδα. Ένας τόνος άνοιξης στην καθημερινότητα σας!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Διδυμίνες που ομορφαίνουν επικίνδυνα, οι Κριαρίνες που την ακούνε ξαφνικά και οι Ταυρίνες που αρχίζουν και σκέφτονται περίεργα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved