Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/4

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Καλημέρα στις φίλες και τους φίλους του astrology.gr. Και πως να μην είναι καλή η μέρα, όταν όλοι μας λένε ότι θα μας κάνουν την ζωή καλύτερη, αρκεί να δώσουμε ένα τόσο δα ψηφουλάκι. Άτιμο πράγμα η πολιτική, αφού και να θες να αγιάσεις δεν σ' αφήνει!

Η εξίσωση της ημέρας

Κρόνος = Wi/ουρανός = Βόρειος Δεσμός/Αφροδίτη = Hades/Kronos = Wi/Kronos: Γεγονότα που συνδέονται με έναν χωρισμό. Σύντομη ευχάριστη σχέση. Θλίψη και διαταραχή σε μια ευχάριστη σχέση. Απώλειες από την κακοδιαχείριση της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση δεν κρατά την υπόσχεσή της. Για να εγκαταλειφθεί από την κυβέρνηση. Χρησικτησία. Το Κράτος εκμεταλλεύεται τις δασικές εκτάσεις. Μεγάλα αγροτεμάχια. ο Δασαρχείο. Η Δασονομία. Απαλλοτρίωση όπου είναι προϊόν κρατικής εντολής.

Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες, που λέει κι ο λαός. Όμως και στα προσωπικά θέλει προσοχή, αφού η κρίση ελλοχεύει. Ειρήνη υμίν!

Αποικία news

-O Vangellis, φορώντας το ανάλογο φύλλο συκής προσπαθεί να μας πείσει πως για την «πτώση του Μνημονίου» δεν φταίει το ΠΑΣΟΚ αλλά «ο όφις που το ηπάτησε». Και για να γίνει πλήρης η υπερπαραγωγή της Πασοκικής Βίβλου, σύντομα θα περάσουμε στο κεφάλαιο Άβελ και Κάιν...

-Ο δε Antoine λέει πως δεν κινδυνεύουν 13ος και 14ος μισθός. Φίλε μου, αυτούς δεν τους βρίσκουμε πλέον ούτε με ιχνηλάτες από την φυλή των Απάτσι ...πλάκα με κάνεις (που λένε και στην Σαλόνικα).

-Έχουμε λέει φυσικό πλούτο. Συμφωνώ για το φυσικό μα για τον πλούτο έχω τις ενστάσεις μου. Αν είναι να πουληθεί όπως το χρυσωρυχείο με κοιτάσματα αξίας 22δις αντί των 14 εκατομμυρίων αυτό είναι «το αφεντικό τρελάθηκε, δεν πουλάμε ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ»!

«Κόλλημα» έχει φάει η Χρυσή Αυγή με τον κ Ευθυμίου. Και το 2009 είχε δεχτεί επίθεση (τότε με λοστούς) και έδωσε συνέντευξη με τους ορούς έξω από το νοσοκομείο. Προχθές του πετάξανε νερά. Και εκτός των άλλων προκύπτει το δίλλημα ή η κρίση έκανε τα υλικά πιο ευτελή ή οι Χρυσαυγίτες απέκτησαν οικολογική συνείδηση.

Όλα τα κόμματα καταδίκασαν την επίθεση και πολύ καλά έκαναν. Φαίνεται όμως ότι τα ευχολόγια δεν αρκούν και ανάμεσα στην υποκρισία και την βαρβαρότητα κάποιοι είναι πρόθυμοι να προμοτάρουν την δεύτερη. Και δεν είναι τυχαίο αυτό, αφού είναι γνωστό πως οι πολιτικές ασθένειες, σαν αυτές που βασανίζουν χρόνια την Ελλάδα, έχουν πάντα ανάλογες παρενέργειες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Πολλούς ανθρώπους χαρακτηρίζομεν ως αχρήστους, διότι έχομεν την αξίωσιν να κανονίζωμεν ημείς την χρησιμότητά των» Δημήτριος Καμπούρογλου

Το τραγούδι της ημέρας: We could be the same –Manga γιατί και οι γείτονες έχουν καλή και ποιοτική μουσική

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved