Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/4

Σελήνη στους Διδύμους

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Η μυστηριώδης γυναίκα μετά από ένα διήμερο μεγάλων προσφορών και ακόμα μεγαλύτερης ζήτησης, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Διδύμων, σήμερα 23/4 στις 20:07 το βράδυ.

Η επιρροή του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 24/4 στις 1:31 το πρωί, επηρεάζει το βράδυ μας με μια αντιφατική αίσθηση. Η ανάγκη να επικοινωνήσουμε σκοντάφτει πάνω στην παρερμηνεία των λεγόμενών μας, ενώ ο υπέρμετρος ρομαντισμός που αναπτύσσουμε, δεν είναι καθόλου καλός σύμβουλος για σοβαρές συζητήσεις και λήψη οποιονδήποτε αποφάσεων.

Τη θολή εικόνα που κυριαρχεί, διαδέχεται ο εκνευρισμός του τετραγώνου με τον Άρη που κορυφώνεται στις 4:45 το πρωί και ευτυχώς η ώρα είναι από μόνη της κατασταλτική εφόσον το πιθανότερο είναι να βρισκόμαστε αγκαλιά με τα μαξιλάρια μας.

Ωστόσο, οι επιρροές αυτές μπορεί να δημιουργήσουν αϋπνία λόγω των φαντασιώσεων και των σκεπτομορφών, που μας διέπουν.

Στις 8:41 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με εξωστρεφή διάθεση και τάση να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συνομιλήσουμε ανταλλάσσοντας ενδιαφέρουσες απόψεις, ενώ κάθε επαγγελματική πρόταση μπορεί να αναδειχθεί και να χειροκροτηθεί.

Πολύ καλό διάστημα για συμβούλια και αποφάσεις, ξαφνικές και εποικοδομητικές μετακινήσεις, νοητικές εκλάμψεις και δημιουργικές εγκεφαλικές εργασίες.

Στις 12.16 το μεσημέρι, το εξάγωνο με τον Ερμή επιβεβαιώνει όλα τα προηγούμενα και προσθέτει σε αυτά ξαφνικές ειδήσεις, χρήσιμες και καίριες επικοινωνίες, καθώς και μοναδικούς ελιγμούς στο χειρισμό δύσκολων αποφάσεων και κάθε είδους συνδιαλλαγών.

Η μέρα θα κυλήσει ως το βράδυ με άνεση και ραχάτι, απολαμβάνοντας την ευκολία η οποία χαρακτήριζε τις δραστηριότητες μας.

Στις 25/4 στις 6:37 το πρωί, η σύνοδος με την Αφροδίτη, μας βάζει ως το απόγευμα σε τρελούς ρυθμούς, κάτω από τους οποίους περπατάμε ενθουσιασμένοι σαν να πρόκειται να πάμε στην πρώτη μας συναυλία, αισθανόμαστε δοτικοί και τρυφεροί, ενώ η διάθεσή μας είναι σκανδαλιάρικη και πικάντικη. Το να αγοράσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη κάτι που θα δούμε περνώντας από μια βιτρίνα είναι κάτι παραπάνω από πιθανό, ενώ η σκέψη μας πετάει σε αισθητικές και ερωτικές πτήσεις.

Στις 23:30 το βράδυ το τρίγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει την ημέρα ευχάριστα και με τη συνειδητοποίηση πως ακόμα και αν παραβιάσαμε με τον αυθορμητισμό μας «το μέτρον άριστον», ωστόσο παραμένει μια σοφή ρήση που διατηρεί την ισορροπία.

Στις 26/4 στις 8:44 το πρωί η Σελήνη περνάει στο δικό της σπίτι, στο οικείο περιβάλλον του Καρκίνου, αναστατώνοντας το γειτονικό με τις κυκλοθυμικές εξάρσεις της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved