Star Stylist 23 Απριλίου - Διαλέξτε το φυσικό look και εντυπωσιάστε

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 23 Απριλίου - Διαλέξτε το φυσικό look και εντυπωσιάστε

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο του φωτός και τις ομορφιάς ήρθε η ώρα της καθημερινότητας. Πάλι ξεκινάμε την εβδομάδα μας με εργασία και χαρά.

Στα μαλλιά σας είναι η ημέρα που θα τα χτενίσετε. Μην ξεφύγετε στις προτιμήσεις σας. Διαλέξτε τα σταθερά χτενίσματα και την συνηθισμένη σας βαφή. Δεν είναι ημέρα για αλλαγές αλλά για αξιόπιστες επιλογές. Το βάψιμο της ρίζας και ένα απλό χτένισμα που θα έχει διάρκεια είναι η πιο σωστή συμβουλή για σήμερα.

Αν θα μιλούσαμε για τα νύχια σήμερα θα ήταν προτιμότερο να ήταν των ποδιών. Καλά καταλάβατε... το πεντικιούρ σήμερα είναι η πιο καλή ιδέα. Μην κοιτάτε που ακόμα δεν έχουμε φορέσει πέδιλα και μπερδευόμαστε με τα παπούτσια μας, το νύχι πρέπει να είναι περιποιημένο και όμορφο. Για να τελειοποιήσετε το αποτέλεσμα διαλέξτε απαλές αποχρώσεις του ροζ.

Για το μακιγιάζ σας αποφύγετε τις σκληρές και έντονες γραμμές. Διαλέξτε το φυσικό look και εντυπωσιάστε. Για τις μελαχρινές οι γήινες αποχρώσεις σαν επιλογή για σήμερα ενώ για τις ανοιχτόχρωμες οι απαλές ροζ αποχρώσεις.

Η συμβουλή της ημέρας: Υπάρχουν φυσικοί τρόποι με βότανα που μπορούν να διορθώσουν το σπάσιμο των μαλλιών και τις ψαλίδας. Σε σχετικό άρθρο μου τα έχω αναφέρει. Δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε.

Οι πρωταγωνίστριες τις ημέρας: Οι Ταυρίνες που έχουν κάποιους ενδοιασμούς αλλά τους ξεπερνούν, οι Ζυγίνες που αλλάζουν τον εαυτό τους και προσπαθούν να αλλάξουν και τους άλλους και οι Τοξοτίνες που έχουν αφοσιωθεί σε αυτό που κάνουν και έχουν ξεχάσει όλα τα υπόλοιπα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved