23 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

23 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

3 έως 4 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένα πέτρινο φρούριο, τελείως κατεστραμμένο, στις επάλξεις του οποίου, ένας πολεμιστής κρατά ακόμη μια μηχανή που βγάζει υγρό πυρ».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διακρίνεται για τον ενθουσιασμό και τα ξεσπάσματα του, ωστόσο φαίνεται να του λείπει η διάρκεια, η ευελιξία και η διαίσθηση. Επιπλέον είναι δύσκολο να συνεννοηθεί και να συνεργαστεί με τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός του. Έτσι, όντας παράλληλα ένας δηλωμένος θιασώτης της αυστηρής πειθαρχίας, αδυνατεί να ανταποκριθεί σε έκτακτες καταστάσεις-κρίσεις, που δεν έχουν μια «έτοιμη» λύση. Το αποτέλεσμα είναι πως πολλά από τα σχέδια του μπορεί να παραμείνουν κατά το μεγαλύτερο μέρος τους στα χαρτιά.

Στην προσωπική του ζωή έχει συνήθως απογοητεύσεις, αφού είναι πολύ δύσκολο να βρει έναν σύντροφο που να τον καταλαβαίνει.

Τέλος αυτή η μοίρα, συχνά, συνδέεται με μια ιδιαίτερη αγάπη για τη φωτιά, κάτι που μπορεί να αξιοποιηθεί δημιουργικά αλλά σίγουρα δημιουργεί και ανάλογους κινδύνους.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Είμαστε όλοι μας αποτυχημένοι, ή τουλάχιστον, οι καλύτεροι από εμάς είναι» James Barrie

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όσον αφορά το κομμάτι των εμπειριών σας και δη των σεξουαλικών, οι υποσχέσεις είναι πολλές και πραγματικά μπορεί να ζήσετε μοναδικές στιγμές. Οι πιο τυχερές/οι μάλιστα θα περάσουν σε μια ολότελα καινούρια φάση, αφήνοντας πίσω τους το παρελθόν. Στον αντίποδα όμως, για τους άτυχους της υπόθεσης προβλέπονται κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές με τη ζήλεια και την ...απόγνωση να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά και μην θεωρήσετε πως μαζί με μια σχέση τελειώνουν κι όλα τα υπόλοιπα.

Οικονομικά

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς και, αν χρειαστεί, να ρίξετε... μαύρη πέτρα πίσω σας! Ωστόσο, κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και κάτω από δύσκολες προϋποθέσεις, να αποτελεί δηλαδή μονόδρομο και όχι επιλογή. Όπως και να έρθουν τα πράγματα, το θέμα είναι να μην μπλέξετε σε «παλιοκαταστάσεις» εμπιστευόμενοι πρόσωπα ή φορείς που κάθε άλλο παρά το καλό σας επιζητούν.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved